(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо ви все одно в аеропорт їдете - точно варто, мої "півдня" - це приїхати-зробити-поїхати, якщо справді за 45 хв можна - це чудово
-
Platform Calgary
-
ооо... тут мабуть все залежить від яка в тебе карма ) У нас був Rav4 2011 року і я прокляв все - бо коли з'явилася проблема з вальвематіком ми десь два роки її вирішували - купляли спочатку пару вживаних вальвематіков, потім пару нових (а вони десь по штуці баксів коштували, а я ще не в IT був і було дуже боляче) ну і врешті решт скинулі цей рав4 перекупам. Ну і зараз коли мені хтось розказує про надійність тойот, я тільки мовчки посміхаюсь та ківаю )) Потім придбали Subaru Forester 2017 (біток зі штатов - ну а що ще )) ) І це був ну просто кайф. Ще і газ встановили. Кілька разів з Дніпра в Чорногорію їздили через пів Европи - ніяких проблем. Якби була можливість - забрали б сюди ( Одна радість - продали знайомим в Україні. І їм ок і ми знаемо що у добрих руках залишилась. Тут довго шукали теж форика або аутбек - не було гарних варіантів. Тож узяли Honda C-RV. Ну таке собі. З одного боку по салону цікавише, но x-mode у Субару рілі гарна річ - кілька разів рятувала. Але ж це тільки мій досвід) У когось Тойота форевер, а Субару - тук тук - хто там? - 4 циліндр
-
My cock size is 13cm 😐
-
Те, кто шёл по-дальше суетились больше, чем те, кто рядом проходил
-
Не кажется😏
-
Человека убьют все мимо проходят ?
-
Окружающие на таком жестком морозе или это кажется?
-
According to the deputy from the North, Mr. Macron notably outlined, with a supporting map, the scenario of an advance of the Russian front "towards Odessa or towards Kiev" , "which could initiate an intervention" because "it would not be necessary to no way let it happen [Moscow] . ” He therefore described a president “ready, tomorrow, to engage in a warlike escalation which could be dangerous” . www.lemonde.fr/politique/article/2024/03/07/guerre-en-ukraine-emmanuel-macron-recoit-les-chefs-de-partis-a-l-elysee-apres-ses-declarations-sur-l-envoi-eventuel-de-militaires-au-sol_6220655_823448.html
-
Но, в основном, большинство на морозе и не обращают внимание.. Как и проходя мимо торчей, зомби и подобных существ..
-
ты куда-то не в ту сторону воюешь