(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Італійці посипають піццу картоплею фрі, майже всюди бачив таку опцію і вона не є непопулярною серед місцевих... всі полімери просрані
-
Купа пам'ятників за 1ВВ
-
А до чого тут перша? Я кажу за пам'ятники окремим дивізіям у складі ваффен сс під час WW2.
-
Чому ? DeFi інструменти мають свою комісію, з яких може формуватись винагорода за постачання ліквідності (аналогія з банком) Якщо врахувати що банк зобовʼязаний мати мінімальний відсоток покриття по депозитам , то збережена на смарт контрактах ліквідність вигяладє більш довірливо ?
-
Тут вже обговорювали знищення українського меморіала 14th Waffen Division в Торонто?
-
Краще замість цього картопляне пюре і поряд всі інші інгредієнти у вигляді м'ясного салату 😁
-
Ворлд вор
-
1ВВ це що?
-
Це треба якось реєструвати як модіфікейшен?
-
Ти дивишся просто на лейбл, а я кажу за суть. Люди боролися за Україну проти совєтів(так само ти спитав де пам'ятники борцям за Францію а по факту це ті хто в першу світову проти кайзеровської Німеччини воював) Проводилися розслідування, і не було доведено що люди з цієї дивізії причетні до воєних злочинів. Які питання?
-
Ось і Langley тут 😅 www.sasktoday.ca/north/battlefords-news-optimist/eleven-communities-ask-canada-to-halt-release-of-flawed-stats-8390375
-
Прочитай моє повідомлення разів ще 5, коли зрозумієш що там немає нічого позитивного про нациську германію, тоді поговоримо
-
Тут даже обсуждать нечего
-
Ви крізь тоновані вікна вночі в офісі ж бачите? А на автівці тонування ще легше.
-
Питання в тому що будь де у світі ті хто воював в німецькій формі і складі частин сформованих нацистами то є національний сором а не національна гідність. І зовсім не важливо чи робили конкретно дехто з них військові злочини чи ні.
-
По сути это был сс и воевали на стороне третьего рейха
-
Я не знал что ты читать не умеешь
-
А по суті що буде? Ти просто скопіював рандомний кусок на моє повідомлення
-
28 квітня, щорічно, у Львові проводиться парад «вишиванок» в честь воїнів СС «Галичина»[34]. 30 квітня 2021 року, після проведення такого маршу в Києві, президент України Володимир Зеленський заявив про це: «Категорично засуджуємо будь-які прояви пропаганди тоталітарних режимів, зокрема націонал-соціалістичного, та спроби переглянути правду про Другу світову війну. Не було й не могло бути жодного українського інтересу в тому, що нацисти намагалися використовувати людей на захоплених територіях заради своїх цілей. Розгром нацизму був перемогою для нашого народу. Українці разом з іншими народами вибороли право на життя».[35][36] Проведення маршу було засуджено урядами Німеччини та Ізраїлю.[28]
-
Норм все. Це ж не в нуль тонування і ксенон 100ват пояскравіше. Їздив з зіром - 4.
23 Jan 2023, 01:02
451706/639971
about an hour ago