(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так а разница? Его задача правонарушителей остановить, а не ногой уже остановленного бить
-
не?
-
да там вроде пересечение границы нелегальное
-
Коли два треди про "тян" і про "трапів" змішалися :D
-
Привіт! А хтось знає напевно, чи покриває Apple Care+ куплена в Канаді на Айфон куплений також в Канаді ремонт в Україні чи в ЄС? (Телефоном користуються в Україні) Можливо хтось стикався? Щойно спілкувався з сапортом епла, але дуже вже невпевнено звучала оператор по телефону. Але сказала, що придбане в CA/US покривається тільки там. І що взагалі в Європі (я питав конкретно за Польщу - не провайдиться Епл Кер)….. Звучить для мене як брєд про Польщу
-
Кацап хотів застрелити флориста за те, що той надто повільно збирає йому букет. 8 березня у Москві. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
поняла
-
Это чел с длинными волосами
-
Вау
-
Ура ура, 600 балів сьогодні отримано))) (нср) Троха очкували, бо не зовсім по феншую доказували досвід ФОП, а саме ЗП - може комусь буде корисно. В ЕЕ не вказували що самозайняті. Отже для доказу роботи з України надали - лист від компанії з вказаними обов'язками, ну і дати коли працювали. - лист від НR, де були вказані приблизно скільки годин на тиждень працювали. - а от для доказу доходів тупо взяли "довідку про доходи" з дії. Є у веб версії. - витяг з дії про закриття ФОП. - летер оф експленейшн де вказали, що були ФОПом, ось вам типу витяг, написали ще, що ось вам довідка про доходи де все чітко видно, але якщо тре можем за запитом надати ще фопівські доки.
-
Якщо ні, то запитай у дітей, вони повинні знати :D
-
Це такий некст левел рофл? 🤔
-
14.12 - NOI. 06.01 - Submit. 16.01 - status change to assessment. 13.02 - status change to decision in progress. 08.03 - Approved
-
хьюман это по-сути ЕЕ же
-
Ви мене захейтите, але я ппц а обожнюю піцу з ананасом)
-
Це ж не HCP, а FWS?
-
Я бляха теж зареєструвався, отримав запрошення від Онтаріо на аплікацію і дазнався що компанія не підходить 🙁 Причому все прислали доволі швидко, типу кілька тижнів
-
А скільки чекали від подачі? Це з вибірки грудня вже отримали?
-
Дружина основний аплікант і та вона вже 1,5 роки має досвіду на канадську кантору.
-
А тут працюєш на компанію, що є eligible, так?
23 Jan 2023, 01:02
451960/642908
about 2 hours ago