(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А хтось може знає, пастеризований білок продають десь?
-
В волмарті здається бачив egg white
-
Хмм, а як же кондюк? Завжди думав шо тонують, шоб їх не бачили...
-
Прикольна штука. В Україні наче не було такого.
-
Так влітку дуже пече
-
Кондюк не захищає від прямих сонячних променів. Тож одна сторона гріється, в той час як інша вже задубіла)
-
Ще отак можна 😁
-
Передні треба тонувати в 40-45% тоді норм вночі буде, і від соняної спеки так само захищає
-
Зробіть сильніше обдув, але вище температуру. Сучасні клімат контролі це все вміють.
-
Друга проблема - тут ті туалети в парках вічно закриті з осені по весну
-
Авжеж! І жовток теж окремо
-
В маленькому парку є басейн і там туалети, закриті не в сезон. У великому парку є каток і центр молоді, там туалети закриті влітку, здається, але поруч тімміс і комюніті центр, на крайняк додому добігти можна)
-
Рівень шифрування = при дітях можна казати😝💪👌
-
Добре що хоч не в топіку Сім'я 🙈
-
Дивились сьогодні чуть дальше Квін Елізабер квартиру ось в цьому районі і квартира 🔥, але район якийсь дивний. Живе хтось тут? Поділіться інфою
-
Бачив руку водія далекобійника який їздив без тонування все життя. Вся в зморшках, інша нормальна, яка в тіні була.
-
Дивився там апартаменти, там нові низькоповерхові багатоквартирні будинки, поруч гарний парк і в пішій доступності метро. Ціни високі. Думаю набагато краще за порт муді
-
В порт муді теж дивились класну квартиру 3 бед + 2 паркінга , але без кондюка і зразу біля залізниці. То запитували дівчинку що зїжджала як на рахунок жари та звуків від залізниці. То відповідь що 2 місяці літа жара не виносимо просто з закритими шторами сидить і дуже шумно від дороги і залізниці 😒
-
Ти кмітливий
-
Минулого літа, було тільки два дні з +30. Часто у день максимум 25. Кондиціонер мені здається не потрібен. Я в червні їздив у волмарт і купляв дуйчик для отоплення, бо два дні було холодно вдень +16.
23 Jan 2023, 01:02
452287/643493
about 2 hours ago