(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
nextjs.org/docs/app/building-your-application/data-fetching/server-actions-and-mutations хз, можливо тут розписано
-
Я так скажу - персонально мені після появи дитини таааак пох, як шо виглядає))) я машину скотчем обмотаю якщо він від цього стане на 1% менш незадоволений 😁 так простіше жити хех
-
У нас в китайському (?) супермаркеті є ще навіть прям з краником вкрученим 😁 нічого, непогані (кажу як людина яка роками жила на острові з найбільшою концентрацією кокосових пальм у світі 😄)
-
Я в фронтенд фреймворках не дуже орієнтуюсь, але колега фронт тімлід казав що подібне бачив в 2014 в meteorjs.
-
Привіт, прилітаю в Торонто 30 го березня , підкажіть будь ласка, чи встигну я оформити work permit та скористатися financial assistance з візою cuaet? Наскільки я розумію financial assistance продовжено ще на один рік, головне щоб був work permit + bank account , який можно відкрити і вже після 31 го березня ?
-
Тут десь 30-40 записів із 435 членів конгресу. Чисто статистично таке буде у будь якій вибірці. Плюс чисто технічно вони можуть банально бути більш досвідченими і професіональним як трейдери. Я розумію, що в реальності там інсайдер трейдінг процвітає, просто цей конкретний графік нічого не доводить сам по собі)