(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Самий час їм щось таке подивитись
-
youtu.be/cA4wVhs3HC0?si=isZtYD9AYbfPDpdh
-
Норм, треба буде дізнатись, бо щось в боку заболіло то аж задумався 😁
-
Где просто выплатят денег
-
Пишуть наче від 13кад в міс, не дорого
-
Вроде когда ипотеку берешь есть страховка что в случае смерти банк закроет её и есть независимо от банков страховки
-
Есть, популярная тема в Канаде
-
Хто тоді власником залишається, дружина?
-
Походу ця виплата родині tax free
-
У мене нічого нема, голий контракт. Та і взагалі хотілось би якусь значиму суму типу біля ляму, але походу тоді місячний платіж буде вже ближче до 150 Дол, а то й більше
-
в мене роботодавець пушить мати цю страховку, знімають ~ 100$ в міс, якщо страховий випадок станеться то сімʼя отримає річну зп
-
В тебе є страховка від роботи? Там нема того? В мене вроді страховка включає іякицсь процент на зуби, і то
-
там же написано что никогда на самолете не летали
-
в украине видимо
-
А ти чого цікавишся?
-
Якщо спадкоємець приймає майно загиблого, то майно (будинок), і борги (іпотека) переходять до спадкоємця
-
Виплати отримати, кредити погасити Хоча, я їм помагав з квитками, то так порахував весь проїзд туди назад на дитину й дорослого 2 тисячі cad виходить Якщо дитині не дадуть виплату, бо бачив проблеми у багатьох. То навіть з безкоштовним проживанням можуть в мінус піти. І ще відпустка 2-3тижні мінус зарплати Перший раз летять літаком, і чи не вперше закордон
-
Та вони туристи, цікавить безкоштовне проживання на 2 тижні
-
Наскільки зросла кількість приїжджих за останні тижні? Знайомі під кінець програми приїжджають, думають чи буде проживання чи ні
-
тобто по дефолту просто іпотека переходить на спадкоємця і ніхто нічо не погашає?
23 Jan 2023, 01:02
452554/634449
33 minutes ago