(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Виплати отримати, кредити погасити Хоча, я їм помагав з квитками, то так порахував весь проїзд туди назад на дитину й дорослого 2 тисячі cad виходить Якщо дитині не дадуть виплату, бо бачив проблеми у багатьох. То навіть з безкоштовним проживанням можуть в мінус піти. І ще відпустка 2-3тижні мінус зарплати Перший раз летять літаком, і чи не вперше закордон
-
Та вони туристи, цікавить безкоштовне проживання на 2 тижні
-
Наскільки зросла кількість приїжджих за останні тижні? Знайомі під кінець програми приїжджають, думають чи буде проживання чи ні
-
тобто по дефолту просто іпотека переходить на спадкоємця і ніхто нічо не погашає?
-
Виплати отримати, кредити погасити Хоча, я їм помагав з квитками, то так порахував весь проїзд туди назад на дитину й дорослого 2 тисячі cad виходить Якщо дитині не дадуть виплату, бо бачив проблеми у багатьох. То навіть з безкоштовним проживанням можуть в мінус піти. І ще відпустка 2-3тижні мінус зарплати Перший раз летять літаком, і чи не вперше закордон
-
Та вони туристи, цікавить безкоштовне проживання на 2 тижні
-
Наскільки зросла кількість приїжджих за останні тижні? Знайомі під кінець програми приїжджають, думають чи буде проживання чи ні
-
Страховка вимагається банком на випадок якщо спадкоємці відмовляться від спадку
-
если другого в завещании не сказано
-
она ж и без страховки станет владельцем ипотеки/дома, не?
-
Короче норм, в Україні наче теж така тєма є але якось там я менше вірив в таке
-
Не вникал если честно, но наверное по стандартной процедуре, да
-
Дитина б не лишилась гола боса в Канаді
-
Старію, життя непередбачуване, якщо це не дуже дорого то чому б і ні
-
У мене таке і в Україні було, Metlife називається. Ще там були компаніі забула назви, Княжа і ще якась. Тіпа я туди плачу, і воно працює як страховка, а якщо раптом шо - воно рідні виплатить гроші. Треба гуглити life insurance
-
Ще прикол: читала в мамських групах що люди тут пишуть заповіт в доволі молодому віці. Щоб «раптом що» твою дитину передали твоїм родичам, а не в інтернат чи якимось незнайомим канадцям
-
Я підозрюю що коли люди беруть іпотеку вони зобовязані взяти і life insurance
-
да не надо пока, ну
-
А ну і я ще не дійшов щоб зробити дитині укр паспорт 🙈
-
Ну от і я подумав що було б не погано, тим більш що якщо дитина буде говорити англійською краще ніж українською то я хз як їй в Україні жити.
23 Jan 2023, 01:02
452570/634453
10 minutes ago