(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я довго думав, але вирішив зробити цей сертифікат, на всяк випадок. Бо сам же кажеш, не дай Бог щось трапиться, так хоч родичі є.
-
Але якщо сам будеш вести той юхол, то буде дешевше
-
Будеш платити не за цілий трак, а за кубометри
-
Так і роблять вантажні компанії
-
Так то так але мені здається вже буде не нейтів спікер
-
Не консульство, а комура їбуча.
-
Мені компанія робила реімберсмент, тому так) Умовно якщо б я сам переїздів, то ні, я б не перевозив
-
Буде. Але думаю тільки говорити. Тут є діаспора, це може зіграти на користь. І дитина все одно буде мати якісь звʼязки з Україною, а ось онуки, скоріше за все ні
-
І був смисл за 5к везти барахло?
-
Так тут в кожному великому місті є українська недільна школа. Там навчать і читати, і писати, і за свята розкажуть наші. Ше і конекшини серед наших можна найти, поки чекаєш, шоб забрати дитину Ми ходим в таку.
-
Та нє. Це склади все, погрузи, тиждень дороги з ночівлею в мотелях, потім все розвантаж, ще тиждень від сипатись. При цьому постійно якісь робочі таски, ну і їхати треба кудись, а не там починати шукати квартиру. Тобто спочатку треба злітати, щось орендувати, перевезти туди дружину і дітей, самому повернутись, все зібрати, закрити всі питання по квартирі, охіп і тд. Це вже в добрі 2-3 тижні. На весь процес.
-
А туро ще дешевше але треба авто назад доставити)
-
Так все так і є в любому випадку, або продаєш все, сидиш без ліжка/дивану/стола, або грузиш в ящик і чекаєш пару тижнів поки його привезуть, або сам все везеш, трохи швидший варіант і дешевший, але фізично важчий, так
-
А ви регулярно підвіску дивитесь?)
-
Буде, якщо ізолюєте від англійської: тільки укр ютуб/тв, укр садочок і укрмовні діти. Інакше буде розуміти, але відповідатиме англійською.
-
Тільки що чувак запаркувався, і відразу колесо відірвалося...
-
У мене на жигулях відривалося десь на 40кмч, зліва зпепеду. Такі викрутаси і тряска були...
-
Відлетіло бо колісні болти не були затягнуті після сервісу. Я потім сам завжди перевіряю. Та і взагалі з того часу я майже завжди сам міняв колеса. Я зміг зупинити на обочині і потім просто по болту з кожного колеса викрутив і так доїхав
-
Грузити не треба, якщо не юхол. Тільки спакувати (і те можуть зробити, але це все не всі люблять)
-
добре що машина на гідравлці і це не сильно вплинуло на керування
23 Jan 2023, 01:02
452669/641182
26 minutes ago