(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У нас тоже Санлайф, надо глянуть внимательнее что там по этим пунктам 🤔
-
О. Круто! Не подумал про библиотеки. Дякую! ☺️
-
А в тому яйці іграшкова стіралка
-
Так
-
Збери серію «хата українця»
-
Чи унітаз
-
Ага зрозуміло дякую! Тобто для айтішників є Foreign Worker stream За яким можна отримати номіанцію і ПР без експре ентрі взагалі вірно? Дякую велике, буду читати тоді про нього
-
Как-то не густо.. либо надо читать внимательнее всё и где-то будут какие-то оговорки.. Life Coverage Your Life benefit is $25,000. Your spouse’s benefit is $5,000. Your children’s benefit is $2,500 per child. Accidental Death and Dismemberment The amount of your Accidental Death and Dismemberment coverage is equal to the amount of your Life coverage.
-
Це якщо в загальному про процес, а конкретно сходження і розвал це toe i camber. Іще є caster але він регулюється не на всіх машинах
-
Оце жив би собі там, такий рай - але ж ні, тобі було недостатньо😀🤷♀️
-
Як побачу, сфоткаю, від Abbotsford farms
-
Я думав ніхто крім всяких Шанхаїв-Токіо-Бангкоків таким не балується)
-
Парижская тема, но в принципе уже и ванкуверская))
-
Так і весь Mondelez так само, а в них прям дохера солодкого( от ми їх не купуємо і страждаємо
-
Випив таблетку, провітрюю, ховаюся в гардеробі
-
Это их завод там🫣 причем вакансий нет, а в Украине вакансии есть, то есть они на двух стульях прекрасно себя чувствуют
-
Походу вообще Ферреро надо бойкотировать тогда, сидят в рашке работают себе
-
Це ж імпортер?
-
Ми намагаємось побудувати собі дієту, но це пздц якийсь
-
Я би купив смарт квартиру (як в Києві продавали, по 15-25 кВ.м) десь в Ванкувері, але по перше нема, а якби і було, мабуть кондо фі дурні б були
23 Jan 2023, 01:02
453228/637895
about 2 hours ago