Привіт усім!
Місяці два назад створила аккаунт, яким ще не ділилась ні з ким. Наважилась почати. Запрошую на цей інстаграм аккаунт усіх кого цікавить покращення рівня свого життя через різні трансформації. А також тих, хто цікавиться тим як влаштований світ на більш тонкому рівні. Називаю це сучасна духовність. Для цього не потрібно висіти у повітрі чи ходити в гори. Навпаки, потрібно жити це матеріальне життя у гармонії з собою. А подібні інструменти лише допомагають притягувати усі блага та насолоджуватись життям, смакувати його з відчуттями.
Чим я можу допомогти та чим я займаюсь?!
⁃ Проводжу трансформаційні ігри. Гра Ліла повноцінно заміняє сеанс у психолога. У цій грі можна знайти усі потрібні відповіді по вашому запиту на даний момент. Проводу гру Ліла офлайн в Торонто раз у місяць/два. Також граємо онлайн з віртуальним кубиком. Більше про цю гру буду писати на днях. Готую сторітел.
⁃ Перепрограмовую підсвідомість в глибокому медитативному стані. (В термінології це відбувається на тета частотах діяльності головного мозку, коли стан максимально розслаблений). Жодних шаманських штучок. Просто розкриваємо доступ через підсвідомість до всіх відповідей, які є в вас. Запит може бути будь-який! На будь-яку тему. Шукаємо разом корінну причину замінюємо переконання, змінюємо нейронні звʼязки.
⁃ Зцілюю симптоми в тілі через підсвідомість.
⁃ Також працюю з людьми на рівні енергій. Можливо ви чули колись такі слова як Енергія Кундаліні, чакри, Кундаліні йога.
⁃ Проводжу трансформаційні ретрити.
⁃ Проводжу ефіри на вебінари на різні теми.
⁃ Організовую ефіри по нейрографіці та нейроарту. Малюємо разом, тим самим пропрацьовуємо ваші запити.
⁃ Проводжу навчання. По роботі з підсвідомістю та по психосоматиці.
⁃ Іноді ділюсь інформацією про світ.
Сподіваюсь на цей канал перейдуть люди яким це потрібно! 🙏🏼 бо до подібного контенту готовий не кожен. Тому, орієнтуйтесь по внутрішньому відгуку.
🫶🏼
www.instagram.com/gennesis.me