(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
То словаки на початку цього сторіччя і частину Венгрії хотіли собі повернути. У них на гербі зображені гори, що знаходяться в Угорщині, камон)
-
таке несподіване питання. я проглядаю лі\індід на предмет пропозицій для .net, але бачу головним чином пропозиції виду "треба людина-оркестр із ухилом у бік вебу". а чи бачили ви у навколишньому так би мовити професійному соціумі, потребу в кваліфікаціях .net desktop, типу wpf ui наприклад? чи десктоп здох скрізь і назавжди?
-
Мм ну почекаємо напевно поки маркети відкриють Біткоін я зараз напевно не буду купувати(запомнітє етот твіт), але загалом вектор такий що найближчий період він буде рости бо етфки страшенно роздули попит, подивись на їхні обʼєми. Якщо прийняти за базу що вони таки забезпечені реальними коінами, то падати не має, особливо за умов непевності ринку
-
То ли дело США и Канада, да?)
-
Звісно, продай нвідію, купуй на все плече)
-
Слухай, хто з нас два роки фінансам вчився)
-
Лысые - самые лучшие. Особенно если в базах данных шарят.
-
Товариство, хто живе в Торонто чи поруч, тре порада/відгук. Живемо в Оттаві півтора року, тупо закисли, ніби радість сюди приїздить помирати. Думаємо переїхати в Торонто. Чи подобається вам там жити? Якщо ні, то чим ?
-
Для всіх «не так» своє ))Мені не подобається відчуття селища міського типу. Постійний дефіцит всього - починаючи від дитячої суміші минулого року, закінчуючи вет і людськими лікарями. Черга на УЗД - Торонто 2 дні, Оттава 7 місяців. Мало житла, тому ленлорди офігіли (і приватні компанії також). Критично мало садків, поганий транспорт… Але то моє власне враження.
-
а все так хорошо начиналось