(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Для всіх «не так» своє ))Мені не подобається відчуття селища міського типу. Постійний дефіцит всього - починаючи від дитячої суміші минулого року, закінчуючи вет і людськими лікарями. Черга на УЗД - Торонто 2 дні, Оттава 7 місяців. Мало житла, тому ленлорди офігіли (і приватні компанії також). Критично мало садків, поганий транспорт… Але то моє власне враження.
-
а все так хорошо начиналось
-
подкачанные, надеюсь
-
Я вчора приїхала батьків забирати в Торонто в аеропорт і реально хотіла вже там прям і залишитись. Бо як в Оттаву заїжджала аж депресія посилилась 😅
-
👏👏👏
-
Мені після року в Оттаві і Галіфакс раєм здався, але то таке. Після Оттави на на тиждень звалив потусити в Торонто, і трохи не залишився там. Це як умовну білу церкву порівнювати з Києвом, є життя, є купа всього, є розваги, є ентертеймент, є безліч варіантів як провести час.
-
Украина получила 36 баллов из 100 возможных в Индексе восприятия коррупции (Corruption Perceptions Index – CPI) за 2023 год и теперь занимает 104-е место среди 180 стран. Рост на три балла стал одним из лучших результатов за прошлый год в мире. Также Украина – одна из 17 стран, продемонстрировавших свой лучший показатель за все время, говорится в комментарии TI Ukraine.
-
Ну і крім макдональдсу тусити нема де….Хоча й навіть мак на смак тут як лайно. Чоловік зняв на камеру як людина, що збирала комусь замовлення їла картоплю з замовлення 🤣 Навіть в Оріллі з їжою краще
-
-
1бд