(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
їм потім дім спалили
-
було в новинах що мобали людей до 25 років
-
Всм похожи
-
з такою цензурою, тут впадуть меседжі цей топік як отдушина для людей де все залежить тільки від виховання людини хоча якщо подивитись, навіть ті хто один одного послали нах, на наступний день можуть норм переписуватись
-
Так если он знает что они цыгане
-
є www.linkedin.com/in/katebazunova/ напиши їй
-
Ну от суть в тому, що компанія Б - велике імя і мені не заборонено про це говорити, тому і намагаюсь більше згадувати цю компанію, а не ту, на кого я фактично працевлаштований
-
може щось типу, я не впевнений, що можу назвати всіх наших клієнтів, але одним з них є компанія Б (якщо саме суть підкреслити цю компанію) може там щось з великим імям
-
Дякую
-
ну типу надаємо послуги/консультаційні і тд для конкретних клієнтів або various clients, including company B
-
Меми типу "астанівітєсь" норм?)
-
Я би сказав, щось типу так, але воно все ситуативно: Я не впевнений, що можу назвати всіх клієнтів компанії А, але одним з викликів було - працюючи на компанію А, разом з командою займатись залученням/підписанням/партнерство компанії Б. Ми розробили різні стратегії/пресейли, що дозволило отримати контракт. Виконуючи цей контракт, компанія Б, була задоволена нашим перформенсом, а саме *перерахувати, що саме було зроблено” не претендую, на пораду, але якось так, я розказую за мої декілька ноунейм компаній
-
Все ок, just don’t be assholes
-
А ти знятий з обліку був до війни?
-
Дякую, хід думок зрозумів, правда в мене скоріше аутстаф, а не аутсорс, мене менеджмент компанія, якій надаю послуги
-
Ви можете зарефералити? Чи просто подаватись?
-
На Броварщині чоловік побив та зґвалтував дружину і погрожував правоохоронцям гранатою. У неділю, 10 березня, в одному із сіл Броварського району 37-річна жінка повідомила в поліцію про те, що її чоловік силоміць утримував у власному будинку, наніс тілесні ушкодження та зґвалтував. Жінці вдалось вирватись з рук кривдника, проте він зачинився у будинку з двома дітьми. Також, чоловік погрожував підірвати поліцейських гранатою. Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує до 10 років за ґратами.
-
ну в декларації вказується сін, часто ще й дружини(можливо завжди)
-
Законы про домашние насилие в Украине буквально не работает, потому что насилия не наказуемо. Бьет – значит любит
-
Девушке повезло, что этот идиот решил поиграться с гранатой
23 Jan 2023, 01:02
454535/638681
less than a minute ago