(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вже купив)) В Іспанії, правда
-
У Польщі затримали двох українських журналістів, які проводили розслідування щодо торгівлю Польщі з рф, - Район ин юа. Журналістів затримали 7 березня у місті Бранєво. Поліцейські відібрали у них: смартфони, фотоапарати, макбук, карти пам’яті, мікрофони тощо. Окрім цього, їх депортували. Зараз редакція самотужки розпочала процес оскарження депортації. Україна 24/7
-
Все, всем пока?)
-
Розробка програмного забезпечення ПОМИРАЄ? Розробка програмного забезпечення точно: трансформується. Можливо класичний «кодинг» доживає свої останні роки, чи навіть місяці. І це не про слова CEO Nvidia про те, що АІ замінить розробників. Це занадто спрощено, він не замінить розробників, він повністю трансформує індустрію, підходи та стандарти. Ми уже це відчуваємо в Kindgeek, і бачимо потребу адаптації: критично швидкій адаптації. Багато компаній цього не встигнуть зробити, і закриються, а ті кому вдасться: стануть кращими, продуктивнішими. На відео новий приклад: Devin — AI розробник. Він пройшов співбесіди з провідними компаніями, та легко виконав тестові завдання на Upwork. Devin може створювати та розгортати додатки наскрізно. Devin може тренувати власні АІ моделі. І ще багато іншого. Ми поки не тестували його, і я просто переповідаю заявлений маркетинг компанії розробника, але очевидно, що рано чи пізно: це станеться, і потрібно бути готовими до цього. 👇
-
да просто видос глянь, на пост забей)
-
"Ми поки не тестували його, і я просто переповідаю заявлений маркетинг компанії розробника" 😂😂😂😂😂
-
Ну хз, мені здається для задач типу "зроби мені БУДЬ ЯКИЙ сайт" давно існує купа конструкторів, а якщо треба конкретно по дизайну і кнопочку не справа, а зліва, і анімацію мені красиву потрібні люди яким це можна донести)
-
Будемо Senior AI code reviewers
-
Вам что нибудь предлагали уже?
-
Підкажіть таке питання - хтось вже їхав з Канади та не закривав банківський рахунок? Я так розумію, через рік пільгового періоду почнуть начисляти плату за користування. Ви просто забивали на це та рахунок автоматично закривали через деякий час чи якось можна закрити його віддалено з Європи? Повертатися в Канаду не збираюсь в найближчому майбутньому та маю СІН на 3 роки по візі КУАЕТ.
-
Може залежати від банку, але в сібс я через онлайн чат закрив, в скоші менеджер дав своє мило, казав написати листа коли треба і він закриє
-
youtu.be/xHvOKmSJ2DQ
-
а потом смотришь на прогрессивную капиталистическую медицину в США и почему-то средняя продолжительность жизни одна из самых низких среди развитых страх)
-
Ні, все ще чекаю )