(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
дякую. як називається ваша программа? моя Express entry
-
ну оффтопік же)
-
Холіварне питання Чи всі хто приїхав задоволені в цілому Канадою? Роботою місцевою, урбаністикою, дорогами, і overall, як ви оціните своє життя в Канаді з точки зору quality of life? Чи зламаний ринок нерухомості то єдина найбільша проблема Канади?
-
І давайте подивимось правді у очі, вони наймають туди людей які здатні побудувати ракету чи будь що супер-піздате, а реально круті проекти будують одиниці, інші роблять те саме що Вася Пупкин в українському Маріуполі за 6000 грн І потім ці розумні люди жаліються що їм складно на роботі через те що задачі дуже легкі www.teamblind.com/post/my-problem-is-that-i-get-paid-too-much-to-do-too-little-F6PGnXbj
-
А целом да, была тяжелая адаптация после переезда в первые пол года что повялило на восприятие страны. Относительно медицина говно (ее нет) но жить можно, и грустно с жильем. С рынком работы везде сейчас в плохо, в Канаде тоже не очень хорошо да, но жить можно. Конкретно в нашем случае даунгрейда не было. Но у нас был высокий хаусхолд
-
а то у мене на роботі в принципі гроші норм, але робота так *бе мізки що хочеться назад в сіньора і спокійного життя навіть за менші гроші
-
у мене в компанії теж були лейофи, але хлопці ті хто в європі залишився в принципі за 2-3 місяці 3-5 оферів знаходили і могли ще обирати)
-
дивився скролив цей чатик по пошуку роботи і щось якось сумно, люди по 4-5 місяців щось шукають (звісно хз які у кого скіли і мова)
-
дружині якось простіше було, а в мене якось ще адаптація в процесі ) скоріше це після того, що в Україні було все (і квартира, і машина), а тут нічого і треба знову заново все будувати
-
починаю думати про корпорацію, та інші штуки як можна мінімізувати то (хоча б найближчий рік, поки роботодавець не канадський)
-
Да і в цілому писали що тут якщо не ФААНГ то задача уровня «ізі», тоді це не проблема. Для цього треба знати тільки базу, а для медіума та харда вже треба мати спеціальний образ мислення, який досягається лише через багато повторювань однотипних задач.