(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
у мене в компанії теж були лейофи, але хлопці ті хто в європі залишився в принципі за 2-3 місяці 3-5 оферів знаходили і могли ще обирати)
-
дивився скролив цей чатик по пошуку роботи і щось якось сумно, люди по 4-5 місяців щось шукають (звісно хз які у кого скіли і мова)
-
дружині якось простіше було, а в мене якось ще адаптація в процесі ) скоріше це після того, що в Україні було все (і квартира, і машина), а тут нічого і треба знову заново все будувати
-
починаю думати про корпорацію, та інші штуки як можна мінімізувати то (хоча б найближчий рік, поки роботодавець не канадський)
-
Да і в цілому писали що тут якщо не ФААНГ то задача уровня «ізі», тоді це не проблема. Для цього треба знати тільки базу, а для медіума та харда вже треба мати спеціальний образ мислення, який досягається лише через багато повторювань однотипних задач.
-
бо я так, номадським життям жили з дружиною, але заїхали спробувати долю в Канаду, точніше, це був скоріше раціональний вибір (мова, географія, одна таймзона з Америкою) а номадське життя дозволяє бути ФОПом і платити копієшні податки тут більш менш розібрався з податками і що мене чекає через рік звісно, жабка плаче, але що поробиш
-
Ми вцілому задоволені, сумуємо за рівнем життя і своїм будинком, поки з негативними ситуаціями не стикались то все подобається. Ми сюди приїхали під дитину, сподіваюсь їй тут буде добре жити, ну або звалить в штати чи Європу. Роботою не сильно задоволені бо низ ринку, поки що. Урбаністика і решта нашому стилю життя підходить. Можливість взяти в кредит авто мені дуже подобається, відношу це до quality of life.
-
В цілому задоволені, я поки не працюю, чоловік вже до приїзду мав роботу віддалено з США. Щодо стилю життя, витратам, відпочинку. Чим там ще зазвичай незадоволені люди тут? Їжа теж нормальна. Щодо медицини, то не було такого щоб довго чекали чи ще якісь проблеми, навіть зі швидкою допомогою було все добре. Єдиний нюанс для нас виявився це робота тут. Вже більш ніж півроку пошук йде. Тому потихеньку думаємо про переїзд в США. Там хоч вже все є і компанія кличе. Типу де є робота, туди і їхати
-
поки номадив, то в Європі більш менш не важко було особливо в Польщі 😄 це просто "покращена Україна" а тут якось перші два місяці.. мене тільки ціни на житло і податки лякають, якби не ці два фактори - я б взагалі ізі все сприймав 😄