(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В цілому задоволені, я поки не працюю, чоловік вже до приїзду мав роботу віддалено з США. Щодо стилю життя, витратам, відпочинку. Чим там ще зазвичай незадоволені люди тут? Їжа теж нормальна. Щодо медицини, то не було такого щоб довго чекали чи ще якісь проблеми, навіть зі швидкою допомогою було все добре. Єдиний нюанс для нас виявився це робота тут. Вже більш ніж півроку пошук йде. Тому потихеньку думаємо про переїзд в США. Там хоч вже все є і компанія кличе. Типу де є робота, туди і їхати
-
поки номадив, то в Європі більш менш не важко було особливо в Польщі 😄 це просто "покращена Україна" а тут якось перші два місяці.. мене тільки ціни на житло і податки лякають, якби не ці два фактори - я б взагалі ізі все сприймав 😄
-
я от до речі ще не почитав юридичну частину ПРа, чи ПР - на все життя? чи якщо звалиш з країни на більше ніж рік то ти вже не резидент?)
-
Оце мене лякає Що багато хто пише що шукають роботу на місцевий ринок, і як виявляється, дуже дуже туго Але у мене друг, мідловий софтвер інженер, тикав десь 15 сівішок для експерименту, десь 3-4 співбесіди проходив
-
Сам собі відповім - ні, то не АА, то LA2 😊
-
Ну ми за перший місяць щось вже за 1000 вилізли Але це ні в чому не відмовляючи Хочеться купити 5кг червоної риби - купляємо
-
Задоволені. Спочатку приїхали та подивилися, бо вирішували, жити в Канаді чи в Європі. Проїхали всі канадські міста, що цікавили, зі Сходу на Захід. Полетіли назад до Європи, щоб роботу шукати звідти. Тому коли переїжджали, стресу не було, одразу був гарний будинок, почалося канадське життя з простором, багато в чому був приємний контраст після Європи. Завжди знала, що мені не вистачатиме архітектури, але заробітки дозволяють літати за нею будь-коли. Подобаються люди, урбаністика - можна завжди обрати варіант, який влаштовує. Гарні школи та перспективи для дітей, можливість привезти батьків (для нас це важливо). Пожили в декількох місцях, обрали те, що до душі всій родині. Живемо)
-
Я вот вообще не учу как решать алгоритмические задачки и просто скипаю компании, которые их просят. Принял для себя такое решение и живу с последствиям этого решения. Оферы есть и без них. Особенно когда дают задачи, где у меня есть релевантный опыт.