(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ось, починається. Ви субсидуєте податками гоу трейн. А ніхто ніколи не думав, що люди, які їдуть гоу трейном, теж платять податки і самі його субсидують? І не тільки його, а і ваш гардінер. Бо з фіскальної точки зору вже давно доведено, що залізнична інфраструктура набагато ефективніша автомобільної.
-
Мене тригерить не точка зору, а той факт, що люди в упор відмовляються повірити, що є достатньо людей з альтернативною точкою зору, які можуть в деяких місцях бути більшістю. І що ця більшість в цих деяких місцях має повне право не паритись про візитерів яким подай хайвей та паркінг до кожного будиночку.
-
У них останній аргумент це те що ти расист, і саме тому не підтримуєш палестину 🙈😁 А, ну, і що Європа не робить достатньо для інтеграції. Останнє шо я чула це що ситуація така сама як і в Україні, і після стількох років геноциду українці стануть такі самі, як і палестинці. Типу, так, вони такі які є, але і в цьому євреї винні 🤪😅 Я в ахєрє, якщо чесно, бо чую цей булшіт і від знайомих американців айтішників, і тут.
-
Так ніхто такого не писав, мене влаштовує майже годину котитись гардінєром в офіс, трохи всрата вартість парковки але терпимо, хто хоче їздити в напівпустому ГТ теж без проблем, ті хто на авто платять же податки на цей гт, як я розумію, і не бастують, релакс)
-
Ненавидять Америку але пруться туди. Моя сусідка з Тунісу казала що вони не люблять Америку і що Іран така могутня держава а Америка їі конкурент, і взагалі Європа ще хуже Раші бо окупувала усі їх ресурси. Але вона як тільки приїхала в Канаду одразу поперлася звістно в Штати, Голівуд побачити