(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це прекрасно. Коли жив під Монреалем, то страшно не любив їздити в місто. Просто дупа з парковками. Раз, коли листя пожовтіли, то цілий вихідний спортили стоячи в пробці таких самих, хто хотів поїхати подивитися на королівську гору восени... І вуаля, всі парковки були зайняті, не було де стати)
-
Та зараз навіть Американці часто ненавидять Америку. Логіка там відсутня. Якби ці люди не голосували на виборах ще... але тоді будемо як в часи монархій, коли голос мають лише правильні люди. Куди не глянь - волоси дибом. Тому треба просто насолоджуватись життям і намагатись трошки законтрибьютити в краще майбутнє.
-
А що таке расист? Це той, хто ідентифікує себе як расист? А хто такий чорний? А якщо я ідентифікую себе як чорний? Я хто така жінка? Зараз пісюн чи вагіна не є визначними аргументами навіть в цьому питанні. Як хтось казав "як може існувати гендер пей геп якщо ніхто не можна ясно визначити що таке гендер". У людей закінчились проблеми і пішло-поїхало, короче.
-
Я пам'ятаю вже другий новий рік підряд народ тупо стоїть в абсолютному заторі на вотерфронт щоб подивитись салют, в результаті так і зустрічає новий рік в машині, в заторі, і не бачачи того салюту. Невже психологічна межа настільки важка щоб її перетнути - для власного ж бенефіту. Брати і інколи таки вилазити з машини і проїхатись в метро. Воно зовсім не страшне, там не накинеться на тебе личинка чужого.
-
Доречі я от був у Ванкувері і порівнюючи із Сієтлом можу сказати що доріг там мало, трафік дуже щільний, проїхати транзитом складно. Я думаю основна проблема там це мало доріг і погана органіазція руху. В Сієтлі 100500 розвязок і якщо тобі не треба в місто то ти просто їдеш по трасі а не шорхаєшся по світлофорах на трьох смугах.