(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Доречі а шо там по підтримці банків правительством, наче взагалі тихо пройшло. Його подовжили чи шо,
-
Там вчора була 4 річниця славнозвісного ковідного падіння То нвіда там була по 52
-
В моєї подружки так будинок впирається в Гатіно парк, тупо ліс. Але в них по бокам дуже близько сусіди
-
Btfp припинила надавати позики банкам 11 березня. Jerome Powell (FED chairman) десь недавно казав, шо проблему з інвестиціями в RE банки будуть розрулювати кілька років. Можливо якийсь банк і колапсне, але малий або середній, який сильно завязаний на інвестиції в RE, не великий. Якось так. Ну і всі слідкують, шо буде з nycb. Вони нарешті виклали свій звіт, на тиждень пізніше дедлайну. Ніби акції після того позеленіли. Короче моментальних змін ми навряд чи побачим.
-
фул-тайм огородник?
-
Але я дивилась будиночки подалі там де 20-30 соток землі у чуваків, ото звісно кайф
-
У нас сусіди близько але між нами доволі висока жива ізгородь, ми не бачимо і не чуємо їх
-
Якийсь новий (для мене) вид скаму в Канаді. Продаю крісло на kijiji, приходить смс, типу "моя мама хоче купити, але любить спілкування по імейлу, дай імейл". Потім на імейл приходить простиня від "мами" що вона може вислати чек на моє ім'я (а готівкою не може) і тоді приїдуть мувери заберуть. Комп крісло, 100баксів. Стиль письма.... Ну якось вже дуже на скам схоже.
-
ну рдк ж там сказали и остальные - эвакуируйтесь