(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А ну і з порушенням правил їздити
-
Іноді здається що вони лише по івентам їздити вміють і красиво там стояти)
-
Не можу його знайти. А описувати мем словами це ще той мем
-
"У катівнях відбуваються і жахливіші речі": захисниця Азовсталі Валерія "Нава" Суботіна видала книгу про полон Валерія жила у Маріуполі з коханим – прикордонником Андрієм. Спочатку працювала у пресслужбі "Азову", потім очолювала пресслужбу Донецького прикордонного загину, а від початку великої війни повернулась у рідний полк. Вона висвітлювала оборону міста, писала тексти, в яких розповідала про героїзм захисників "Азовсталі" та жахливі умови, у яких вони перебували. На оточеному меткомбінаті Валерія та Андрій одружилися – каблучки зробили з фольги. А за три дні її коханий загинув. Після виходу з "Азовсталі" Валерія пробула в полоні майже рік: спочатку в Оленівці, потім – у Таганрозі. За цей час у Маріуполі померла бабуся Валерії, яка її виховувала. Тепер, майже за рік після обміну, вийшла книга "Нави" під назвою "Полон". Захисниця Маріуполя розповіла "УП. Життя" про книгу, в якій описала російські катівні, а також про життя після полону і боротьбу за побратимів 🔻підписатися
-
Ні, а що там?
-
Це знаєш цей мем про жінку до ліжка і в ліжку?
-
Цікава у вас фантазія)
-
А, може під час якихось утіх ти так вирішив Я ж хз) не однозначно написав ти)
-
Оо. Ні, то випадково було.
-
Ти садист?
-
Колись соьі бризкнув спреєм терену на руку, жесть ще та, навіть після того як милом обробив. Воно чи в'єдається в шкіру...
-
Чекай а це ж в Каналі говорили про заборону іграшкових пістолетів щоб дітям агресію не навязувати. Чи я плутаю?
-
Для камери окрема ціла полка. Інші гаджети образяться
-
Видавництво Фоліо | Книжка «Полон» купити на сайті Видавництво Фоліо folio.com.ua | 978-617-551-788-8 folio.com.ua/books/Polon
-
В Одесі найсуворіші тцкашники, вони б і київських тцкашників в бус запхали.
-
У мене взагалі немає столу вдома Я сподіваюсь на on-site роботу)
-
та я стараюсь тримати порядок просто, поки що барахолка виходить. Камера на зарядці але їй погано на сонці буде
-
Це гарно звучить
-
Вітаю! 🙌 Хто живе у цьому районі (Торонто) підкажіть, будь ласка, яка звукоізоляція у цих висотках? Розумію, що кожен будинок може мати свої особливості, буду намагатися зібрати середній показник 😅
-
Привіт, таке питання, чому рієлтори питають чи працюєш з другими рієлторами, і якщо працюєш з кількома, то на що це впливає?)
23 Jan 2023, 01:02
455792/646044
about 4 hours ago