(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Раз на рік, але на скільки завгодно Проперті є рент контроллд, якщо вона була occupied for residential purposes on or before Nov 15, 2018
-
Шоколад незабаром подорожчає у всьому світі — попереджають аналітики. Все через зупинку роботи великих заводів з переробки какао-бобів в Африці. На сьогоднішній день зростання цін вже перевищило 50% і далі буде лише гірше. Шоколад невдовзі буде тільки для еліти. Запасаємось. @wallstreetukr
-
про нього річ і йде
-
Підкажіть хто робив заявку на ENIC для WES Цю всю форму українською заповнювати? Бо в деяких гайдах бачив ПІБ писали англійською. І також паспортні дані - це закордонний паспорт чи український має бути?
-
Та тут така справа, знайшов будівлю, там шалені форми на заповнення, типу дай все що в тебе є, зразу на пошту присилають купу бумажок на підпис, тобто ми поспілкувались по телефону, я сказав що я хочу, і пішло поїхало. По перше, тре заповнити всі форми на сайті, а там майже тест дне хочуть, по друше прислали бумажку на згоду про те що обьект нерухомості нон рент контрол, і ось я сиджу, то все читаю і щось не хочу нічо підписувати)))