(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо це піноутворювач, то халява. Ми своє неспрессо вертуо за 40 дол взяли на фб маркетплейсі, все топ, але 130 машина + піноутворювач звучить дуже вигідно.
-
Точно радиш? ;)
-
Хехе, а ніде) треба самому відкликатись на вакансії. Або сконтактувати з агентством рекрутингу.
-
Як тут його купити без рецепту?
-
Хтось користується кофе машиною Nespresso? Зараз в волмарті по акції продають по 130$ за inissia та verturo next + якась мішалка для молока.
-
Соцмережі/чати
-
Советую)
-
А де можна резюме залишити, щоб охват був та відгук вище конверсія?
-
Фенкс☺️
-
А шо, надо готовится?
-
На більшість позицій їх не питають.
-
Шопіфай і інстакарт, здається, пишуть на рубях
-
Привіт, треба наповнити резюме проектами, зрозуміти на яку позицію хочеш, і в чому гарно розбираєшся. Тоді йти дивитись вакансії, знаходити найкращій фіт, і почати готуватись. Якщо ви отримаєте скрінінг, то вам треба буде вразити рекрутерів.
-
можна на блайнд попросити. Тут, на жаль, нема. Я й сам подавався кілька разів, не відповіли ні разу
-
Я то розумію) Київ як приклад - були підвали, стали бомбосховища. Так і тут буде, прилаштують найбільш придатні приміщення
-
Там и собор большой греко-католический Украинский именно, наши там тусят
-
звучит как кабзда)
-
просто й і ті зорганізуються в якісь дев шопи / аутсорс і все буде як колись
-
Тому наймають сіньйорних людей і вище, а у тих хто не може деліверити швидко (мідл джун) будуть проблеми пошуку роботи
-
я думаю, що айті не кабзда, а бізнеси починають розуміти, що в bear market їм треба бути профітабл, і почнуть наймати людей, щоб зробити цей профітабл, і звільняти людей які не приносять профіт
23 Jan 2023, 01:02
45593/644796
5 minutes ago