(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ой. Ніфіга з цього не було зроблено.
-
Добре, якщо в людей немає альтернатив, то може їх треба створити? В нас же є тепер карбон такс - просто потік бабла, за який можна побудувати чисту енергетичну інфраструктуру, дати людям так брейки на втеплення домів і заміну опалення на електричне (електрику для якого ми будемо генерувати з чистих сорсів, в які ми проінвестуємо з того ж карбон таксу)
-
Я думав там нікого з чату нема. Які мінуси окрім сніжних штормів? Ти по пр чи постійно там проживаєш?
-
Просто їх мотиви не відповідають тому, що вони кажуть на публку.
-
Я впевнений, що насправді Трюдо і ліберали - не дурні.
-
Тобто люди просто продовжують палити все що палили, просто платять на це такс.
-
Як саме? Ну, чисто в теорії, змусити людей менше палити того, що палиться. В реальності це неможливо, бо немає альтернатив. Все одно треба заправляти авто, трактор, гріти дім і так далі.
-
думаю, владельцы корпораций лоббировали эти законы
-
If it walks like a duck and it quacks like a duck, then it must be a duck"
-
І де ж тоді перерозподіл бабла?
-
Теж цікавить, як там. Колись в 2021 вони відкрили програму для ІТшників. Поки я наважився, то вже не було місця)
-
І яким же ж зручним цей карбон такс виявився... так-то ти ж не можеш просто взяти і підняти ціни, люди не сприймуть. А тут прекрасна причина і ніхто і слова не скаже.
-
Бо вони збільшили ціни набагато більше, ніж тільки заофсетити карбон такс.
-
Але наскільки? Якщо вони тільки за офсетили карбон такс - то звідки надприбутки?
-
Всі попіднімали ціни, бо "карбон такс і в нас збільшились тепер витрати".
-
Обожаю это «чистые виды энергии», будто солнечные батареи появляются из ниоткуда, или ветряки лепят из коровьего навоза
-
А куди дівається різниця? Є в мене думка. Ви ж знаєте, що Канадські корпорації за останні роки збільшили профіти в рази.
-
По факту люди тепер витрачають настільки більше, що ребати це не скомпенсують.
-
Через цей такс всі змушені піднімати ціни.
-
t.me/uaitincanada/98148/346340
23 Jan 2023, 01:02
456465/637895
about 2 hours ago