(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну простіше плюси мабуть буде😀 спочатку думав що чисто по пр, але хз як воно далі буде з найвідчутніших мінусів це -одні з найвищих податків і цін на все(продукти дорожчі ніж в торонто, оренда вже майже як в Оттаві, бензин напр 1.72 зараз) -з медициною дійсно біда навіть на фоні інших провінцій (сімейного вже 2 роки чекаю, запису до окуліста малій з літа і тд) -погода дійсно лайно (гуглити топ найвітряніших міст пн америки, топ міст з найбільшою кількістю пасмурних днів, топ міст по кількості опадів) -ще якщо звик до великих міст з їхніми плюсами то буде дуже сумно насправді можна дуже багать писати. але є в багато плюсів, питання пріоритетів мабуть
-
Довести це неможливо, бо якщо це правда, то люди, які це планували, зробили все, щоб ніяких доказів не існувало.
-
Тому моя теорія, що це було продумано саме так, як воно і є. Він названий "карбон" чисто щоб його продати, зроблений з "ребатами" щоб підкупти людей (хоч частково), і по факту просто створений щоб дати корпоратам причину задерти ціни і отримати оверпрофіти.
-
Жесть ты добряк
-
Ціни в магазині піднімаються поступовоі, а чек від CRA приходить за раз великою сумою.
-
хз навіть, можливо дійсно попитаю ще приватників за таке, дякую за пораду
-
(а якщо ну зовсім точно, то всі кормуповані і куплені лобістами, просто одні більше - інколи до рівня, коли прямо зовсім, а інші менше - інколи навіть до рівня, коли це майже не впливає)
-
Я в чому різниця? Я думала, таке в приватного теж лікують?
-
Знаю пару людей з цього топіка які мають там розвіртуалитись, якраз по середині 😁
-
Час покаже хто є хто.
-
Я не вірю в святих політиків, але і не вірю, що всі вони автоматично корумповані і куплені лобістами.
-
Перед тим як це все коментувати, ще раз прочитайте: "If it walks like a duck and it quacks like a duck, then it must be a duck" "If it NOT walks like a duck and it NOT quacks like a duck, then it must be NOT a duck"
-
перед школою проходили окуліста то швидко в приватного, але попросив щоб дали направлення бо час від часу око косить, то там вже тільки в лікарню і все дуже довго
-
Чисто статистично голосування за ПП дає хоч якісь шанси на адекват. За лібералів - ніяких шансів на адекват.
-
Що точно нічого не пофіксить, то це ліберали ще на один строк.
-
Щось цього явно не помітно зараз в Канаді (і в США, доречі, теж).
-
Коли медіа і справді вільні, то в них має бути представлений весь спектр думок.
-
Почитайте "офіційні новини" і задумайтесь скільки лайна ллється з них на Pierre Poilievre.
-
якщо якісь лобісти можуть мати серйозний вплив на політику, то вони всіма силами будуть не допускати невигідних людей до влади
-
Два роки то вже не мало. А як з айтішкою, знаю що є пара компаній, ти в іт? Житло все ж дешевше ніж в Торонто, судячи з маркетплейсу можна будинок орендувати до 2700 + комуналка, чи не так?
23 Jan 2023, 01:02
about an hour ago