(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Взагалі це заборонено авіакомпаніями. В літаку низький тиск, під снотворним є велика вірогідність, що ваш кіт помре від зупинки серця. Заспокійливі та снотворні котам і на землі не радять, на відміну від собак.
-
Дякую, що просвітили. Моя кішка померла в грудні 23-го у ветлікарні, коли ветеринар без спросу накапав їй у рота "рослинне заспокійливе", "щоб не нервувала, бо в коридорі загавкав собака". Вивалила язика, почала важко дихати, далі різко впав тиск і зупинилося серце. До того вона зі мною літала і в салоні, і в багажі, у 22 році 4 дні їхали з України без заспокійливих - і нічого.
-
Гомеопатія - це вода, а не ліки рослинного походження.
-
До лікарні ми прийшли за сертифікатом, щоб летіти в Канаду. Кішка була на огляді за місяць до того, була здорова, отримала вакцинацію.
-
Аспірин, наприклад, це ліки рослинного походження. А гомеопатія - це вода або цукор, що не має жодного відношення до доказової медицини. Як це може бути однаковим?
-
Мне жаль, что ваша кошечка умерла. Но я бы не хотела что бы люди думали о том, что коты умирают от успокоительных (травянных), а тем более на язык. (только в случае аллергий и непереносимости того или инного компонента). Если мы не говорим про транквилизаторы или полном снотворным, которое не радужно влияет на многие параметры сердца. Большинство людей в вет-практике спрашивающие о "снотворном" чаще имеют ввиду "успокоительное", что более чем безопасно в 99% случаев Пысы: кота/собаку без сознания никогда не пустят в самолет, они даже могут чекать это несколько раз до полета