(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Fiddler це такий проксі для дебагу, наприклад щоб подивитись що саме відправляє якись софт по https
-
Як і всюди. No money - no honey
-
Я хз, як планувати життя в країні, де навіть на папері приватна власність пох
-
Ми вже тут і так в пірамідах, нащо нам ще
-
видаляй
-
Бо я так дивлюся що у софтвер інженера вилка всюди плюс мінус одна В Європі нижча якщо на місцевий ринок, але там кости нижче (хоча податки вище) Тут навпаки, кости вище, податки трохи нижче.
-
Взагалі в Іспанії є свій прикол і звалити туди на пенсію це норм ідея. Я от сумую за певними моментами. Але коли ти молодий і тільки починаєш будувати своє майбутня то Іспанія це не найкраще місце
-
Ой налетіли. Я не в тому сенсі мав на увазі
-
А от решта - тягне. Архітектура, різноманітність націй, різноманітність природи і просто нереально розвинена інфраструктура Ну і ціни на все нижчі (ну звісно є вийнятки по типу Ірландії і т.д.), але то інша історія
-
Ну і арабська але кому яке діло
-
Іспанська це одна із топ5 мов світу Інгліш, франсе, іспанія, рус і китайська
-
Мене єдине що в Європу не тягне - це прихована ксенофобія Там завжди відчуття що ти не свій, плюс мовний барʼєр, в Європі англійську знають так собі (нордіши хіба що як вийняток) А тут якось простіше, кайфую від того що з людьми можу спокійно комунікувати
-
а сколько вы в Канаде жили?
-
Іспанська якщо не помиляюся це друга в світі за поширенням
-
Іспанська це вмираюча? Лол, оце насмішив
-
Нє нє нє Я туди не дивлюсь. Ще і мову вмираючи вчити, ні дякую Просто тут є багато хто топить за Іспанію) Парадокс, мій міграційний консультант вчить іспанську, що б звалити туди))))))
-
потом отпустило, в США вообще кайфанула
-
в первый год хотелось свалить в Европу
-
Цікаво, чи пробував хтось тут аргументувати про центр життєвих інтересів України, і маючи довгострокове житло, продовжувати платити податки тільки в Україні (ФОП 5%) Цікаво, на скільки law це дозволяє
-
Ну це як сказати. Ти може маєш на увазі, за доступні гроші - гірше?
23 Jan 2023, 01:02
456610/639819
6 minutes ago