(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Понятно что не 13к, но явно не 1 к 1 двухсотых
-
«Украинцы уже реально едят россиян», — просто белорусским пропагандистам завезли новые методички.
-
❗️Число обнаруженных на побережье Каспия мертвых тюленей выросло до 1700 Гендиректор Каспийского природоохранного центра рассказал, что они погибли около 2 недель назад.
-
АХАХАХХАХА
-
Папа говорит что ехали к бабушке по селам и везде ОГРОМНОЕ количество украинских флагов на кладбищах. Это киевская область. К сожалению понятно что ни о каких 13к погибших даже речи не идет 😢
-
аххахаха я такую в Италии фоткал но продавалась она очень неплохо)
-
Не буду багато коментувати, бо не знаю усіх обставин, але ця хвороба не є підставою для обов‘язкової операції, тим більш термінової. Подруга з нею живе в Голандії, її хуйси (лікарі місцеві) спостерігають весь час та до наших їздила, там операція - не факт що допомагає, залежить від пацієнта те рішення й таке інше
-
Вона нормальна, але не схожа на нашу копчену, це швидше те що у нас називали «краківська ковбаса» У нас в провіго(ака ваш лоблоус) є так звана литовська салямі, от вона найближча до класичної копченої. У тому відділу де ріжуть всякі хамони та сири Мені свого часу було треба знайти щось що дитина буде їсти, тому я тут мабуть всі сосиски та ковбаси перепробувала
-
Не зовсім зрозумів, чому інші, якщо НеБедТріп писав про CUAET - 3 роки воркер віза. Чи ні? В мене теж 3 роки воркер віза по КУАЕТ і ось думав що мені/дружині треба обов'язково в'їхати в Канаду до 31 березня, щоб отримати ОВП.