(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вона нормальна, але не схожа на нашу копчену, це швидше те що у нас називали «краківська ковбаса» У нас в провіго(ака ваш лоблоус) є так звана литовська салямі, от вона найближча до класичної копченої. У тому відділу де ріжуть всякі хамони та сири Мені свого часу було треба знайти щось що дитина буде їсти, тому я тут мабуть всі сосиски та ковбаси перепробувала
-
Не зовсім зрозумів, чому інші, якщо НеБедТріп писав про CUAET - 3 роки воркер віза. Чи ні? В мене теж 3 роки воркер віза по КУАЕТ і ось думав що мені/дружині треба обов'язково в'їхати в Канаду до 31 березня, щоб отримати ОВП.
-
Ще не виїхав живим з України )) І ще не оприділився з провінцією )
-
То для отримання ОВП не потрібно приїхати до 31 березня? Тобто можна і пізніше приїхати і тобі всеодно дадуть ОВР?
-
Я не експерт, то суто моя думка, але справді, якщо враховувати інтереси всіх сторін то т.н рівнувага Неша (я не впевнений звісно що корректно буде її в цьому контексті викорустовувати) знаходиться на мою думку десь +- на тому що рашці треба "перемога". Ну звісно що для нас з вами втрата Криму то є не прийнятна ситуація та можливий конфлікт у майбутньому... Але я лише про статтю кажу. Своєї позиції щодо перемоги я не маю, бо я не воюю зараз, а тому здається не можу кидати такі фрази як: "треба воювати до кінця і відбивати кожен сантіметр землі". Я лише сподіваюсь що ця війна так чи інакше закінчиться в найближчий час. Дуже багато страждань для українців за усі роки незалежності.