(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я, звичайно, не пересічний американець, але навіть сантиметр землі, відданий свинособакам, як на мене, являє собою дуже поганий міжнародний прецедент (про це також у статті розмірковують, не дивлячись на клікбейт заголовок)
-
то не в чаті було
-
О, не бачила. Підтверджую. Був на компетітів swimming, потім захотів командний спорт, віддали на поло. Їх там ганяють добряче😀
-
Я тільки зрозумів що ваги не єлектронні з ційеркою а з центром ваги 😅
-
добрго врем6ни суток. кто-то ввозил и декларировал usdt? какие-то проблемы или особенности были?
-
О тільки сьогодні говорили як гарно розвиває статуру
-
Water polo)
-
У когось може є знайомі, які планують їхати з Варшави в Україну скоро?
-
С удовольствием поиграл бы, но как-то всё то работа, то ещё дела какие-то, то скилы новые получать пора
-
Ну даже не знаю...
-
а я в паралельній групі пояснюю людині шо краще витратити час на навчання, ніж на пивко і комп ігри
-
нот бед тріп ту саксес
-
Решил сегодня 4ую изи задачку и узнал про XOR)))
-
А кто не хочет)
-
хочется пойти что-то подёргать в комнате без лампочек и света? 😂
-
Включить 2 рубильника и к ним привязать верёвку, пойти в комнату и дёрнуть за нужные 😁😁
-
вмикати потрібно всі лампи бо можуть бути майстри що загориться лампа в гаражі третя бо лінія не туди йде
-
Ну так один рубильник не вмикаємо зовсім, інший вмикаємо і чекаємо декілька хвилин, щоб лампочка нагрілася, потім вимикаємо цей рубильник і вмикаємо третій. Лампочка яка горить це раз, нагріта лампочка до другого рубильника, а холодна до третього. Може я щось не зрозумів правильно, але здається що все просто)))
-
вдобні лампи з вбудованою принциповою схемою електромережі
-
t.me/uaitincanada/127596?topic=98163
23 Jan 2023, 01:02
45737/644796
5 minutes ago