(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
хз есть ли в остальной Испании
-
качопо поешь)
-
Мазди норм машина, але: - нові CX-60, CX-90 я б не радив купляти, там купа болячок і треба би почекати трохи часу, щоб пофіксили бо це повністю нові машини, у Канаді це буде CX-70 - я хз як на інших, але на мазді лакофарбове покриття дуже мягке і ніжне, деколи здається, що від вітру воно шкрябається) - сидіння капец які не зручні за ці гроші, це на багатьох форумах люди обговорюють - обігрів руля лише частковий - обігрів лобовго лише у зоні скоочисників я мав у володінні CX-5 із салону 21 року 2.0 двигун, то: - через 5-10к пробігу, щось стукало у рулі, коли ним повертаєш(ні нашо не впливає, але не приємно), по гарантії поміняли - десь біля 40к пробігу та сама проблема знов була - це така заводська штука у них(CX-5) - біля 60к був чек енджін - по гарантії поміняли все - сума ремонту виходила під 100к грн(але то напевно лише у мене така штука була) Загалом машина ок, і управління як на кросовер не погане, але я от тепер думаю чи варто мазду у Канаді купляти
-
Уряд США контролює понад 210 000 BTC За даними аналітиків CryptoQuant, уряд Сполучених Штатів Америки зберігає 210 392 BTC на $14,42 млрд, що робить його одним із найбільших власників біткоїнів, пише Incrypted. Експерти повідомили, що Міністерство юстиції США, Податкова служба та інші відомства не продавали жодного біткоїна з липня 2023 року. Нереалізований прибуток уряду зріс у 2,4 раза. Зазначимо, раніше аналітики платформи Arkham виявили адресу, яка імовірно належить владі США. На ній зберігається 215 245 BTC, що становить близько $14,68 млрд. Крім біткоїнів, на цьому гаманці зберігається 50 147 ETH, 10,14 млн USDC, 5,36 млн DAI і 2,27 млн USDT. @wallstreetukr
-
максимум 10 закладів в Києві було, в які я ходив. і це все різна кухня + барчики ці всі заклади не сильно доступні в гайдах різних, але місць там ніколи нема наприклад Бар Паровоз - там за місяць-два треба букати на пятницю місце а там на двох залишаєш 200-300 баксів там найкращі коктейлі в місті, як на мене