(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Прикол ))) такий ринок, шо тре боротись за місце. Жито і бонуси - то в дуже пристойних галерах і то більше як легенда. Житло точно Як правило вони зараз прямо пишуть, якщо буде якась співбесіда особиста, то рідко, але тенденція до зростання
-
Типу можуть визвати на офлайн співбесіду? А допомогають з пошуком житла? Велкам бонуси?
-
Ні. Але бажано
-
Обовʼязково бути в Канаді коли шукаєш?
-
Я працюю в хелскейр ІТ. Надзвичайно зарегульований стрім , але цікаво
-
В Ірландії масса варіантів влаштуватись на завод, але зростання не гарантоване)
-
Ось один в один такий самий кейс, можна почитати коменти www.facebook.com/groups/ontariotenants/permalink/1897303800724363/
-
Ну ось дослідження роблять це ж прикольно
-
У 2021му просив 2к в Україні зробили офер на 2.5, а зараз часи такі настали страшні що думам може ну його. Взагалі хотів би займатись проектам у хейлскер, та вивченням мозку, може щось з AI повʼязане, але біда що не маю в тому досвіду
-
Ми півтора року, чоловік знайшов до переїзду (переїжджав з конторою). Я шукала півроку, працюю 8 міс. Кожен день боюсь, що то останній, бо лейофи
-
Ви вже знайшли? Як довго шукали/шукаєте? Як давно тут?
-
Как это вообще возможно? Форсунки с алиэкспресса?
-
Дивлячись на яку посаду. Скинь мені СВ в особисті, подивлюсь що є у нас в понеділок
-
В мене перший досвід в Україні я в лабораторії працював
-
А люди потрібні? Що треба знати? Які є вакансії? Чим контора займається?
-
Мене з заводу в Ірланді звільнили тому що хотіли щоб я працював не по інструкції, а там продукт типу трубка що використовується при операціях на серці