(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У 2021му просив 2к в Україні зробили офер на 2.5, а зараз часи такі настали страшні що думам може ну його. Взагалі хотів би займатись проектам у хейлскер, та вивченням мозку, може щось з AI повʼязане, але біда що не маю в тому досвіду
-
Ми півтора року, чоловік знайшов до переїзду (переїжджав з конторою). Я шукала півроку, працюю 8 міс. Кожен день боюсь, що то останній, бо лейофи
-
Ви вже знайшли? Як довго шукали/шукаєте? Як давно тут?
-
Как это вообще возможно? Форсунки с алиэкспресса?
-
Дивлячись на яку посаду. Скинь мені СВ в особисті, подивлюсь що є у нас в понеділок
-
В мене перший досвід в Україні я в лабораторії працював
-
А люди потрібні? Що треба знати? Які є вакансії? Чим контора займається?
-
Мене з заводу в Ірланді звільнили тому що хотіли щоб я працював не по інструкції, а там продукт типу трубка що використовується при операціях на серці
-
Я це обожнюю. Я в тому році закінчив ПТУ про виготовлення мед препаратів та давайсів в Ірландії
-
Я зазвичай роблю під вакансію, я відкрит для пропозицій, я веб-розробник та маю досвід у лідингу команд, спілкування з бізнесом
-
I found out about this great platform, invested my $500 and made my withdrawal of $5,100 in 24 hours without any delay or additional charges. This has helped me get out of my financial struggle. Take the bold step to achieve your dreams today, you can contact him through his Link👇👇 t.me/+JGRsoIdXrnRhYmZk
-
Закрита група, не почитать :)