(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
it's very useful anyway
-
join
-
Якщо дитині в цьому році виповнюється 4 - він/вона eligible for JK in your local school
-
Наприклад merci beaucoup(дуже дякую) та merci beau cul(дякую, гарна дупа) для непідготовленого вуха звучить майже однаково 😂
-
Та повно насправді, на ютубі чи в тіктоці купа чуваків які тільки і роблять що лулзи ганяють з французької
-
Виповнилось 2 в лютому 🥲 у нас сумна історія з цим )))) типу пізніше піде в JK
-
Історія про імміграційні схеми від різних ліцензованих консультантів з імміграції, які брали плату за дозвіл на роботу $30 тис. Будьте дуже обережні. У багатьох українців будуть закінчуватись дозволи на роботу і багато людей можуть бути у відчаї, як знайти роботу та роботодавця, через якого можна буде оформити новий дозвіл на роботу. Все добре перевіряйте! www.youtube.com/watch?v=6hpA96-eo8A
-
Якщо чесно, туго з розмовами взагалі. Тому намагаємось поки підтримувати його вміння. Хоче тільки англ - хай хоч так, ніж ніяк )
-
Ааа хм Ну так тим більше? Якщо ви хочете, шоб він був бі/три лінгвал
-
Тільки англ говорить. Укр і рус може й розуміє, але не каже ні слова)
-
А шо розуміє, російську? То може 3 мови й не проблема в цьому віці Мій через 2 місяці jk англійською розмовляв краще мами (шо не дуже велике досягнення, але все ж) Досвід інших людей, а також вже і наш власний каже, що не треба вистрибувати із штанів шоб віддати в англомовне середовище - навпаки, потім головна проблема буде як зберегти рідну мову(и)
-
В мене був не спрінт а марафон, скажімо так. Я почала вчити з преподом два рази на тиждень just for fun ще 4 роки тому, ми там час від часу робимо перерви але я досі займаюсь і ще є куди рости. Але мені подобається французька дуже, я займаюсь для душі, мені подобається всякі tricky граматичні штуки і тд. Тобто для іспиту це трохи інша система має бути
-
У кожної дитини - власний pace, не хвилюйтесь, наш теж пізно заговорив, а тепер спробуй його заткни, ще ц двома мовами