(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У мене колись була мазда3 2004, була така сама проблема з-під зеркал 🤷♂ зараз мазда5 2012, такої проблеми нема. Знизу якщо не обробляти на зиму, в Канаді буде срака, але це вірно мабуть для більшості авто. Навіть якщо обробляти, на таких роках вже буде все одно - я у себе майже всю вихлопну систему вже змінив
-
90 баксів та менше години часу, воно того варте
-
Тому робіть oil spray :-)
-
Ті, хто не в Канаді, просто не розуміють - тут випадає 40см снігу за 3 години, температура мінус 15, а дороги чисті через пару годин вже. Це дуже круто, але розплата за це - іржа) Потім дивишся, а дороги тупо білі від солі, повністю
-
Нічого, краби, морські огурці, риба, все живе
-
Острів Самуї в Таїланді Самий жаркий місяць - там це квітень На мілких пляжах температура води вища за температуру тіла, заходиш як в теплу ванну 😂
-
Так атомна, я собі навіть коли сайдвок посипаю, воно не тільки сніг та лід розтоплює, а ще й воду потім випаровує
-
Питаннячко, знайшов деяку інформацію неправильну в заявці на CUAET наскільки тепер це все треба переносити в заявку на PR? ну наприклад, помилитися з датою закінчення роботи в одній компанії або вказати одну роботу, яка була без офіційного працевлаштування. це на щось впливає?