(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І ще я взяла gcms notes по справі своїй, щоб потім бути послідовною при подачі на сітізеншіп і нічо не пропустити. Розумію. Я іноді підриваюсь і йду дивитись чи так я все написала в заявці. Хоча вже все отримала 🥴
-
Мені сказав консультант, що важливо самому себе виправити і головне вказати все чітко в заявці на ПР, ну типу так, втиканув тоді бо був на нервах, але ось вам зараз все все і мої вибачення. Бо якщо вони самі «виправлять» то поганенько
-
если мужчина не начал диалог со слов: -"Ну шо ти голова", значит не всё так плохо
-
Всім привіт . Я шукаю моделей на невеличкі тату БЕЗКОШТОВНО . Для запису підпишіться та напишіть в повідомлення 🤍 www.instagram.com/tattoos_mary13?igsh=MzVlY3QxN2h3OWhs
-
Всім привіт . Я шукаю моделей на невеличкі тату БЕЗКОШТОВНО . Для запису підпишіться та напишіть в повідомлення 🤍 www.instagram.com/tattoos_mary13?igsh=MzVlY3QxN2h3OWhs
-
-
Come hear from Warren Johnston of Alberta Machine Intelligence Institute (Amii) at Alberta's First GovTech Hackathon by MovEd! 🚀 March 23-24 at MacEwan University! 🫶 Register for Warren’s session on Luma today! 👉 RSVP here: lu.ma/cvslmlzu
-
Какая ж русня мерзкая youtube.com/shorts/4XxYYN-qwqo?si=mkCXZz2K8Wklg6kq