(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім привіт . Я шукаю моделей на невеличкі тату БЕЗКОШТОВНО . Для запису підпишіться та напишіть в повідомлення 🤍 www.instagram.com/tattoos_mary13?igsh=MzVlY3QxN2h3OWhs
-
Всім привіт . Я шукаю моделей на невеличкі тату БЕЗКОШТОВНО . Для запису підпишіться та напишіть в повідомлення 🤍 www.instagram.com/tattoos_mary13?igsh=MzVlY3QxN2h3OWhs
-
-
Come hear from Warren Johnston of Alberta Machine Intelligence Institute (Amii) at Alberta's First GovTech Hackathon by MovEd! 🚀 March 23-24 at MacEwan University! 🫶 Register for Warren’s session on Luma today! 👉 RSVP here: lu.ma/cvslmlzu
-
Какая ж русня мерзкая youtube.com/shorts/4XxYYN-qwqo?si=mkCXZz2K8Wklg6kq
-
Так, 4 березня ) чекаю на картки
-
Привіт, чи хтось стикався з декларування коштів під час другого заїзду в Канаду. Всю інформацію, що знаходжу зазвичай описують при першому заїзді в Канаду. Питання в тому чи можуть додатково стягнути податок за ввезення більше як 10к канадських і це вже 2 заїзд в Канаду ?
-
Хто вже отримав PR, чи дозапитували у вас police certificates з країн де ви пробули довго, але менше 6 мicяцiв? А то у мене за останнi 10 рокiв виходить десь 6 країн де я жив 3-5 мicяцiв i дуже не хочеться проходити цей квест для кожної не знаючи навiть чи воно знадобиться.
-
Вона мені пояснила, що ця форма їй потрібна коли вона представляє обидві сторони, і без неї вона не зможе отримати компенсацію з лендлорда. Ще я перевірив що в неї є ліцензія, і вона мене 10 раз запевнила в тому що я не маю нічого платити(письмово теж). Я перевірив все що зміг, знайшов її ліцензію, знайшли лендлорда, наче б то все виглядало законно. Ну, контракт підписаний, рент депозит внесено, завтра маю їхать забирать ключі і робити інспекшн, бо є трохи косяків в квартирі. Подивимось що буде завтра 😁