(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Какая ж русня мерзкая youtube.com/shorts/4XxYYN-qwqo?si=mkCXZz2K8Wklg6kq
-
Так, 4 березня ) чекаю на картки
-
Привіт, чи хтось стикався з декларування коштів під час другого заїзду в Канаду. Всю інформацію, що знаходжу зазвичай описують при першому заїзді в Канаду. Питання в тому чи можуть додатково стягнути податок за ввезення більше як 10к канадських і це вже 2 заїзд в Канаду ?
-
Хто вже отримав PR, чи дозапитували у вас police certificates з країн де ви пробули довго, але менше 6 мicяцiв? А то у мене за останнi 10 рокiв виходить десь 6 країн де я жив 3-5 мicяцiв i дуже не хочеться проходити цей квест для кожної не знаючи навiть чи воно знадобиться.
-
Вона мені пояснила, що ця форма їй потрібна коли вона представляє обидві сторони, і без неї вона не зможе отримати компенсацію з лендлорда. Ще я перевірив що в неї є ліцензія, і вона мене 10 раз запевнила в тому що я не маю нічого платити(письмово теж). Я перевірив все що зміг, знайшов її ліцензію, знайшли лендлорда, наче б то все виглядало законно. Ну, контракт підписаний, рент депозит внесено, завтра маю їхать забирать ключі і робити інспекшн, бо є трохи косяків в квартирі. Подивимось що буде завтра 😁
-
Доброе утро
-
Доброго, я завозив гроші коли заїжджав у третє. Задекларував, показав український договір куплі-продажу авто.
-
Помогите спасти самое дорогое – жизнь любимой дочери! С первых дней полноштабной войны я защищаю нашу страну. Но сегодня, я умоляю вас услышать мои молитви и добиться моему ребенку преодолеть страшную болезнь. Настусе поставили диагноз – острый лимфобластный лейкоз 4 стадии повышенной группы риска. Прошу, каждое ваше распространение этой должности с моей просьбой, каждая гривна по лечению Насти – это уже приближение к ее выздоровлению. Анастасия 5 лет; ‼️острый лимфобластный лейкоз ℹ️Размер сбора: 350 000$ ‼️Остаток сбора : 338 400$ ℹ️ Помочь можно по реквизитам 5351252100336073 моя картка Buryak Artem 5175477410956971 дружинa Buryak Olga PayPal [email protected]