(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там ж экзитполы есть вроде
-
Слідкую
-
Я відповідаю вимогам, проте в мене теж є певні критерії відбору компаній і позицій. Я тому і пишу на загал, бо, якщо мені не підійде, то може хтось інший зацікавиться.
-
Хто брав тачку в enterprise, підкажіть будь ласка. Так то все супер, вже кілька разів брав на вихідні (навіть на українські права в перші 60 днів після прибуття). Але от цікавить питання по страховці. Бо якщо я правильно розумію, то у них немає типу клієнтської базової страховки з франшизою, судячи з агріменту, рентар платить за все сам якщо щось станеться або компенсує повну ринкову вартість автомобіля А так, якщо хочеш - додаткова страховка +30 на день Я просто перший раз бачу щоб віддавали тачку as is навіть без базової страховки Чи може я щось не правильно прочитав, але якщо хтось читав їх умови - буду радий почути думку )
-
Шошо шо там, кабзда?) я ще не бачила
-
Cloudflare uses Lavalamps to prevent hacking
-
Їх автівка повинна бути застрахована в будь-якому разі. А ось ваша відповідальність перед третіми особами не застразована, саме це і є типу +30$ на день.
-
Цікаво на честь чого така вечірка
-
Цікаво Бо раніше де брав, якщо не береш допи взагалі, то у тебе є базова франшиза 100% А це перший раз побачив коли нічого нема.