(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А чи можу попросити щось знайти/розповісти?
-
Туда б градов
-
Народ, чи хтось пробував в Канаді з рахунку ФОПа, відкритому в Монобанку, знімати гроші? В підтримці Моно розказали цю схему як робочу, тільки треба знайти ATM з PayPass, бо фізичної карти нема, тільки Google Pay. Я знайшла в RBC, але в них пейпас працює тільки для RBCшних карт.🙄 Може хтось знімав готівку з віртуальних українських карт і може поділитися інфою?
-
В імміграції між собою
-
У всіх бувших колоній Британії бонуси
-
Так
-
А кто-то тут живет в Ice Towers, Торонто, или рядом?
-
Представления об экономии у каждого свои. Учитывая что тут развитый рынок только миллионеры и выше могут «ходить куда угодно и брать что угодно не глядя на цену», всем остальным даже с фаангами надо понимать куда идешь за покупками. В Украине так можно было потому премиума на рынке было очень мало и случайно купить стейка по 100 баксов фунт было практически невозможно, а тут можно.
-
Напевно що від менеджеру і команди більше залежить. В мене в Канаді з WLB набагато краще. В Україні працювала в аутсорсі на американський продукт, було значно важче. Стартап, темп розробки скажений, тіма американці-українці-індуси. Було враження, що перші і останні взагалі ніколи не сплять.😁 В Канаді працюю на велику компанію, не фаанг, зарплата середня. Як раз по табличці Randstadt, шо в цьому чатіку неодноразово скидували. В 4:30p.m. можна закривати ноут і іти жити життя.😁 Ніхто не дьоргає в позаробочий час.
-