(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А чи можу попросити щось знайти/розповісти?
-
А така гарна назва
-
Що це за мегетько
-
Господь милував. Але треш історії про них в чаті були
-
Є полегшені варіанти, я б разглядала декілька країн, десь жила вже та в мне був Blue Card. Але поки що Canada it is
-
Another "good russian"
-
Туда б градов
-
Н хрена себе там зерг раш
-
Народ, чи хтось пробував в Канаді з рахунку ФОПа, відкритому в Монобанку, знімати гроші? В підтримці Моно розказали цю схему як робочу, тільки треба знайти ATM з PayPass, бо фізичної карти нема, тільки Google Pay. Я знайшла в RBC, але в них пейпас працює тільки для RBCшних карт.🙄 Може хтось знімав готівку з віртуальних українських карт і може поділитися інфою?
-
mobile.twitter.com/ArtyomLukin/status/1598641308217679873
-
В імміграції між собою
-
У всіх бувших колоній Британії бонуси
-
Так
-
Хіба у бритів особливі правила іміграції для канадців?
-
Я люблю Европу очень и мне легко будет туда переехать в ту же Великобританию, гражданство Канады уже есть. Но не хочу, уже много причин. Здесь удобнее жить, в Европу летать
-
А кто-то тут живет в Ice Towers, Торонто, или рядом?
-
По сравнению с Северным Ван (это другой город в метро Ванкувер, @evgeniakasian ) меньше. С Ванкувером почти так же
-
Представления об экономии у каждого свои. Учитывая что тут развитый рынок только миллионеры и выше могут «ходить куда угодно и брать что угодно не глядя на цену», всем остальным даже с фаангами надо понимать куда идешь за покупками. В Украине так можно было потому премиума на рынке было очень мало и случайно купить стейка по 100 баксов фунт было практически невозможно, а тут можно.
-
Напевно що від менеджеру і команди більше залежить. В мене в Канаді з WLB набагато краще. В Україні працювала в аутсорсі на американський продукт, було значно важче. Стартап, темп розробки скажений, тіма американці-українці-індуси. Було враження, що перші і останні взагалі ніколи не сплять.😁 В Канаді працюю на велику компанію, не фаанг, зарплата середня. Як раз по табличці Randstadt, шо в цьому чатіку неодноразово скидували. В 4:30p.m. можна закривати ноут і іти жити життя.😁 Ніхто не дьоргає в позаробочий час.
-
Мені взагалі не сподобались райони Mahogany/Auburn bay. Нові райони, зелені по мінімуму, дерев дуже мало, значний трафік на дорогах. Але будинки нові, гарні. Озера є, але доступ тільки для мешканців, для звичайних смертних нема, все обнесено парканом.
23 Jan 2023, 01:02
45878/645592
about 3 hours ago