(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я нам як раз знайшла нового кандидата для портфеля Лас Вегас) The first 4x leveraged ETF in US $XXXX is already trading $50m a day and has $100m in assets after 3mo. Didn't think there'd be market for this considering 3x QQQ gets you a touch more volatility. Another W for the trading tool providers.
-
Індукційні катушки, які детектять машини, що підʼїхали до перехрестя. Щоб переключити світлофор www.drivesmartbc.ca/signs-signals/triggering-traffic-signals
-
Знаю що багато хто питав за комп'ютерний сервіс 💻, з цього вирішив поділитися своїм досвідом і зробив флаєр, де написані послуги, в яких я можу допомогти 🤝. Якщо у вас щось поза списком, пишіть, і ми розберемося. Кому зручніше можете писати в Директ. Vancouver, Canada.
-
Знаю що багато хто питав за комп'ютерний сервіс 💻, з цього вирішив поділитися своїм досвідом і зробив флаєр, де написані послуги, в яких я можу допомогти 🤝. Якщо у вас щось поза списком, пишіть, і ми розберемося. Кому зручніше можете писати в Директ. Vancouver, Canada.
-
-
Це окрема тема, яка там була задумка, але аналогічні катушки встановлюються зазвичай там, де світлофор є. Більш новіша модифікація - датчик у вигляді камери. А тут можливо вони хотіли трекати ситуацію, коли машини довго стоять на поворот і не можуть проїхати - тоді треба переключити світлофор на перехресті
-
Не розумію що тут такого особливого. Алергія... ну блін, неможливо всім вгодити, це треба якось планувати. Якщо авіакомпанія не попереджена, а на рейсі потім виявиться собака - то це буде дуже тупо заради тебе її знімати з рейсу, ще й з хазяїном. Це нетипова штука, на відміну від дісабілітіз, пов'язаних з травмами чи хворобами, тому ніхто не зобов'язаний про це наперед піклуватись, окрім тебе самого. А взагалі США - це світова столиця алергій, хз що вони там роблять, але в Європі такої дурні з алергіями ніхто і знати не знає.
-
заберу себе
-
пушка
-
это ж можно укр вов с озвучкой пробовать модить