(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Знаю що багато хто питав за комп'ютерний сервіс 💻, з цього вирішив поділитися своїм досвідом і зробив флаєр, де написані послуги, в яких я можу допомогти 🤝. Якщо у вас щось поза списком, пишіть, і ми розберемося. Кому зручніше можете писати в Директ. Vancouver, Canada.
-
Знаю що багато хто питав за комп'ютерний сервіс 💻, з цього вирішив поділитися своїм досвідом і зробив флаєр, де написані послуги, в яких я можу допомогти 🤝. Якщо у вас щось поза списком, пишіть, і ми розберемося. Кому зручніше можете писати в Директ. Vancouver, Canada.
-
-
Це окрема тема, яка там була задумка, але аналогічні катушки встановлюються зазвичай там, де світлофор є. Більш новіша модифікація - датчик у вигляді камери. А тут можливо вони хотіли трекати ситуацію, коли машини довго стоять на поворот і не можуть проїхати - тоді треба переключити світлофор на перехресті
-
Не розумію що тут такого особливого. Алергія... ну блін, неможливо всім вгодити, це треба якось планувати. Якщо авіакомпанія не попереджена, а на рейсі потім виявиться собака - то це буде дуже тупо заради тебе її знімати з рейсу, ще й з хазяїном. Це нетипова штука, на відміну від дісабілітіз, пов'язаних з травмами чи хворобами, тому ніхто не зобов'язаний про це наперед піклуватись, окрім тебе самого. А взагалі США - це світова столиця алергій, хз що вони там роблять, але в Європі такої дурні з алергіями ніхто і знати не знає.
-
заберу себе
-
пушка
-
это ж можно укр вов с озвучкой пробовать модить
-
Всем привет Подскажите пожалуйста кто слышал/делал это Собираюсь вернуться в мае в Польшу, у меня польский SIN(pesel), паспорт ещё на 4 года и тд... Я не уверен что говорить на границе, с одной стороны у меня нет контракта на работу/квартиры в Польше и я думаю стоит ли говорить "Я приехал сюда работать, буду искать работу" Есть ли шанс что откажут во въезде и депортнут в Украину?