(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так вот оно и есть ключевое : <30 + хоть какое-то канадское образование. а извне нет
-
А с канадским паспортом не лучше чем с украинским в целом?
-
Это считается в любой момент Я например жил в Польше 1 января 2022 -> 31 мая 2022 А потом с 1 июня 2022 и до конца года в Канаду. Я стал налоговым резидентом потому что жил больше полу года И КАК Я ПОНИМАЮ, с моменты как ты получил wp и живёшь в Канаде то налоговый резидент, т.е с первого дня въезда И если ты уезжаешь то ты должен уведомить CRA что ты уезжаешь и больше не налоговый резидент
-
Декларація добровільна якщо ти працював на роботодавців, які платили за тебе такси. В такому випадку декларація є можливістю отримати tax return. Коли відправляєш декларацію, то вказуєш коли ти став налоговим резидентом.
-
Омагад
-
Ну по суті я коли приїхав я лишив роботу в Європі так що доходів після приїзду не було, головне відписатися тут, тому що коли буду роботи декларацію в Європі щоб теж не було проблем, тим більше тут я за весь час 200 баксів заробив, так що в Європі на це буде начхати, дуже мала сума(коли буду там роботи декларацію)
-
Хто має air fryer, ви юзаєте якісь додаткові лотки всередину? Наскільки з ними простіше? Є сенс брати багаторазові силіконові замість одноразових паперових?