(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Українці. Білоруси. Росіяни. Колись давно три народи жили в мирі. Але все змінилося, коли Народ Русня розв'язав війну. Тільки Аватар, володар усіх чотирьох стихій, міг зупинити загарбників. Але, коли світ потребував Аватара найбільше, він зник.
-
дякую, те що треба. все перечитав короче я так розумію, єдиний варік це просто персональний агрімент про assignment, або суборенда. навряд чи якийсь лендлорд (а тим паче і компанія яка овнить апартаменти) захоче просто так відпускати тенанта і нести збитки цікаво, чи у когось був досвід зʼїхати раніше року, на скільки люди йдуть на контакт
-
Він на англ, нічого не треба крім нього
-
Тут и наших много по наблюдениям
-
Для українців до 31 березня (може і пізніше якщо по куету я не впевнений) є можливість податися на бенефіти від провінції Альберти - це типу страхівка провінційна, яка покриває багато чого, типу зуби, базове щодо очей(окуляри, огляд) і т.д. Щоб податися, треба спочатку зробити хелз карту. Здається, коли по пошті карта прийде, то там буде форма яку треба заповнити і конверт, куди відправляти листа на отримання бенефітів.
-
мені от цікаво було, якщо ти заїхав і отримав ВП, але не знімав житло, не відкривав рахунку в банку або навіть якщо все-таки відкрив рахунок в банку, але не користувався ним чи людина вважається податковим резидентом в такому випадку? чи наявність ворк перміта робить людину податковим резидентом не маючи інших ties з країною?
-
Маю ще таке загальне питання. Чи дивився хтось статистику вакансій ремоут/гібрид/офіс? Бо зараз от знімаю житло. Але стрьомн якщо прийдеться роботу міняти і робота буде з релокейтом, то це буде геморой геморойний переїжджати і термінейтити ліз. Цікаво про тих, хто шукали роботу і знаходили, чи ремоут є? Чи він живий?
-
Школы вроде норм. Машина тут нужна. От китайцев пока 0 проблем было, тихие и вежливые. Сравнивать не с чем, но мне норм
-
Вечір добрий) Мене звати Вадим, IT > Backend, народився в місті Київ, останні 7 років мешкав в Дубай, тепер розглядаємо як один із небагатьох варіантів переїзд до Канади. Їхатимемо в розвідку) Є питаннячко: посеред іншого буду везти дрон DJi, вага приблизно 0.5кг. Хтось летів в Канаду з дроном останнім часом, є якісь особливі вимоги, або можливо що запитували по прильоту? Дивлюся я на сайті їхньому, і як зрозумів що мені не потрібен навіть сертифікат реєстрації для ввозу в країну, оскільки нон-сітізен я поки
-
А на те 10% будет претендовать 1000+ человек (ни разу не приувеличение)
-
50% это офис и 40% гибрид. У меня так получалось посчитать
-
Тут ремоут мёртв