(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Звізда Петровна
-
У мене в компанії (штати) теж були лейофи У грудні 2023 весь європейський юніт дропнули І американців теж порізали Я був лідом і у мене була гарна тіма Тепер я архітектор 😅без тіми 😅
-
Я запитував рекрутера зі Штатів, а чого ви не наймаєте канадців, він сказав нафіга нам геморой, я кажу та ніякого гемора, а він і слухати не хотів, каже тут своїх вистачає, купа лейофів, H1B індуси без роботи, вибирай яких хочеш. Якось хочеться надіятися, що він пи??ить. 😔
-
Там 20 индусов на 1 клиента
-
Взагалі без жодних змін Пашу більше, а бабла стільки ж А враховуючи інфляцію, то менше
-
Хоча колеги шукають роботу в Європі і дуже дуже туго Один знайшов і то з релокейтом в Дубаї Ті хто в Україні залишився - там взагалі голяк Помідором знайти щось на 4к треба навіть постаратись
-
Але я не викаблучуюсь, бо тепер не та ситуація
-
І без рейзу (
-
А где именно в Европе?
-
Хоча казали наче по Німеччині нот бед, є вакансії і відповідають Але це з розряду «баба чула що дід по телефону комусь казав»
-
Ну і по Європі гроші маленькі 100к євро річних не буде 60-70 максимум А то і менше (Це я за помідорські)
-
А, ну по цифрах то такое, хотя бы есть, это уже другой уровень
-
Да ладно, а что за Польшу тебе говорили? Я тоже слышал что там на оч, но я реально отправил кучу резюме в 1 день и получил 8 звонков, я когда слышу такое то мне стрёмно становиться
-
Португалець не знайшов ще нічого Англійська у нього божественна Хард скіли нічо так Поляк з англійською нормальною, хард скіли теж нічо так, переїжджає в Дубаї, по ЄС нічого не знайшов цікавого по цифрах
-
Учитывая сколько совечины в Варшаве, отстраивать/перестраивать её точно нужно)