(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
По всьому ЄС шукають А так, територіально знаходяться в Польщі, Португалії
-
Просто каждый день по 60-90 минут слал по 100 резюме . Везде, ЛинкедИн, Монстр, индид и там по мелочи
-
Цікаво чому тут така срака і чому тоді в ЄС життя простіше на айтішному ринку
-
1500… як ти взагалі то зміг заслати Скриптував?
-
Я в 2022 помню послал чуть больше 1500 резюме, только 3-5 собесов было и 1 офер
-
Тут 1000 резюме шлёшь и всем на тебя похуй
-
Это смешно
-
Вуахаххаах
-
Це результат десь на третій місяць пошуку
-
В Кітченері житла багато Ходи обирай Десятки конд, якщо не сотні по всьому місту Я ще ходжу і такий думаю - та тут шум, тут з вікна вид трошки не той Є варіанти які висять на ринку по 30-60 діб і навіть поторгуватись можна якщо лендлорд не компанія
-
Мне кажется зависимость не маленькая от США. Когда там жопа то тут нечего сказать, возможно многие проекты шли с США т.к тот же язык и часовой пояс Ну и индусов завозят шо сумасшедшие. Последние года населения увеличивалось по миллионы в год. Получилась ситуация как я странах 3-го мира, где население растет быстрее чем количество жилья и работы. В Ванкувере часто встречаются видео как люди приходят по 30 человек снимать по 1 жилье. Но хз как там точно. Тут в среднем 8 человек на жилье(инфа риэлторов и лендлорда)
-
Цікаво як доїдеш до Польщі, що там по ринку буде
-
Надежды🥲
-
Цікаво що ж так ринок айтішний поламало Принаймні в Канаді Нереальна кількість мігрантів кваліваєд? Половина з яких українські айтішники, або, скажемо, білі люди? Зараз як раз віконце закривається вже, може стабілізується ситуація, плюс ще поїдуть тисячі назад, бо не всі адаптуються
-
Ну в городах по меньше может, Торонто и Ванкувер где может и половина приехавших украинцев немного по другому
-
Я уявляю Але чи наймають вони якого небуть польського ентіті? Бо жити і там і там… Канада покажеться не такою і дорогою )))
-
Але це лише мої диванні припущення
-
Я також допускаю що це не залежить від мігрантів стільки, скільки від глобальних процесів Коли ринок напампили баблом в ковідні часи, а зараз цей пузир лопнув, при чому так, що і по лобу дало