(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
і бачив купу цих собесів у старбакс, ніхера нема черг
-
я ходив на джоб фейр, там нема цих товп народу, що б стояла така черга а одного разу, в торговому центрі, 2 магазина і секуріті фірма, ну так, черга була велика, але це так тільки здавалось, бо кожен хотів по 20 хвилин побалакати, хоча на кожному стенді було написано - подавати резюме по посиланню
-
Без уяви, він в мак не подавався, індусів на роботі нуль
-
то есть украинцы как-то минуют вот эти очереди индусов и других новых мигрантов в мак и остальное?
-
я би чатикам українців не довіряв, особливо в індивідуальних питаннях бо всі люди різні, хтось гіпербалізує, хтось бреше в першу чергу сам собі і тд і тп
-
я це дізнався побувавши там як і мабуть всі, хто туди прийшов
-
На джоб фейр не приймають на роботу, там тільки брошурки роздають
-
Продам steam deck 256гб, В комплекті чохол, зарядне (євро вилка+ перехідник), скрін протектор. Вінніпег або відправлю :) Ціна: 350 CAD
-
arstechnica.com/tech-policy/2024/03/glassdoor-adding-users-real-names-job-info-to-profiles-without-consent/
-
Процент зависит от банка, в который положили в Украине
-
Подскажите какой процент если в Украине положили на валютную карту деньги а тут снимать в банкомате , какой процент по кругу выйдет ? Спасибо
-
Не довго музика грала)
-
думаєш новий прям набагато кручє?
-
просто вийшов steam deck oled, а мені два не треба )
-
та ні, те саме все, старий теж супер, особливо якщо б.у. купляти (в мене 😁)
-
На пункті пропуску «Медика» - «Шегині» поляки не будуть пропускати легкові авто (!) та автобуси сьогодні орієнтовно до 20:00, — ДПСУ 🇺🇦Реальна Війна
-
Про поляків-підарасів в цей чат чи інший якийсь?
-
(в новому батарейка довше тримає ну і екран)
-
А шо за рефанд?
-
ratinggroup.ua/research/ukraine/pravosuddya_v_umovah_rosiyskoi_agresii.html
23 Jan 2023, 01:02
460457/639322
about 3 hours ago