(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
думаєш новий прям набагато кручє?
-
просто вийшов steam deck oled, а мені два не треба )
-
та ні, те саме все, старий теж супер, особливо якщо б.у. купляти (в мене 😁)
-
На пункті пропуску «Медика» - «Шегині» поляки не будуть пропускати легкові авто (!) та автобуси сьогодні орієнтовно до 20:00, — ДПСУ 🇺🇦Реальна Війна
-
Про поляків-підарасів в цей чат чи інший якийсь?
-
(в новому батарейка довше тримає ну і екран)
-
А шо за рефанд?
-
ratinggroup.ua/research/ukraine/pravosuddya_v_umovah_rosiyskoi_agresii.html
-
Ми вписали в податкову декларацію, може це якось вплине😀
-
Орки. Русні мало українських дітей викрадених з України, тепер ще по Європі їх крадуть
-
У середу вдень поліцейські водолази знайшли тіло жінки в рибальському озері поблизу німецького міста Бад-Мінгольсгайм — вбита була матір’ю українки, яку знайшли мертвою на березі Рейну два тижні тому. Після знаходження тіла в озері є припущення, що німець Марко О. та його дружина росіянка Інна, які зараз перебувають під вартою, вбили Маргариту та її матір, щоб викрасти п'ятитижневу доньку українки 🔻підписатися
-
www.5.ua/polityka/fraktsiia-sluha-narodu-blyzka-do-dezorhanizatsii-odrazu-kilka-desiatkiv-nardepiv-khochut-sklasty-mandaty-up-324652.html?utm_source=youtube&utm_medium=social&utm_campaign=smm Те ж саме уп www.pravda.com.ua/news/2024/03/20/7447294/
-
Працівники ТЦК завітали вручити повістки будівельникам на обʼєкт. 📍Файне місто Тернопіль. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Песня
-
Говориш прям як кідала з OLX 😁
-
Лол
-
я мав на увазі висловлювання таке)
-
ooes- последнее лето (remix hardstyle slowed)
-
darude - sandstorm
-
The Cranberries - Zombie
23 Jan 2023, 01:02
460469/639855
2 minutes ago