(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не все, а некоторые или большинство :)
-
Точно не согласен. Какие либо value/event/networking/news посты, кроме откровенно упоротых, лучше никаких постов. Я бы даже больше сказал, посты везде точно принесут результат и чем больше, тем лучше. Это ж маркетинг. Просто появляться у людей на глазах достаточно.
-
Дзвони їм і питай. Вони все розкажуть. Там буде якась фі за то. Залежить від того, скільки залишається до кінця дії полісу.
-
Варшава - Торонто через Пошта Польська. приблизно 100$ за велику коробку чи 150 за 2 середніх. Вагу не памʼятаю. Йшло один раз 3 тижні, інший раз - більше 2 місяців
-
та ні. саме тому і придумали adblock і прочі фішки, що б не бачити не потрібну рекламу в лінкедін відверто мало є що постити. Наприклад, я підписаний на компанію, яка дає новину, цю новину репостять СЕО, топи та рядові менеджери + намагаються дати свій “аля коментар”, хоча вже все сказано в новині. Відверто - це спам. І такого 99%
-
Залежить від строку. Я платив біля вартості місяця, тому що розривав на другий місяць. І так, онлайн
-
Собственно как и приглашения на кофе онлайн наверное)))
-
Я пишу щось типу "You will have a class code in the next message. You need to write unit tests for it".
-
Там постять заради популярності. Памʼятаю одна якась жінка типу top voice чи щось таке репостнула щось про Україну і приписала свій коментар що не треба забувати що в Україні расизм, казала що чорних не пропускали за кордон, не давали місця в автобусах в перші дні війни, і не все так однозначно. But whatabout бла-бла-бла
-
Но прям открываешь с утра линкедин и там %нейм% комментед и стена постов